E, jesi možda probao na slijedeći način:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=595600&postcount=3
samo što je to formatiranje
ili da probaš sa tim istim programom vratiti sve nazad na početne postavke ?
Pozzz!
Stari mi je uzeo 6300. Nešto je prčkao po njemu i zaboravio security code,pa se sad uopće ne može ući u meni,zvati,ništa. Divota,mob star 6 dana. Ja sam pokušavao s raznim kalkulatorima,ali svi su za DCT3/4 generaciju. Jel ima neki kalkulator za BB5? Plz,help. Malo mi je blesavo ostavljat mob u Mobisu tjedan dana radi takve gluposti
E, jesi možda probao na slijedeći način:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=595600&postcount=3
samo što je to formatiranje
ili da probaš sa tim istim programom vratiti sve nazad na početne postavke ?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Thx,Ico,ali na NSS-ovom siteu piše "Reset user lock" samo za DCT4,a BB5 mobove se može samo flashati. A mene je nekako strah flashati,radije ga dam onim genijalcima u Mobisu
Evo,probao sam. NSS ga ne prepoznaje. Moram upisati security code da bih mogao koristiti kabel... LOL. Ma ima jamstvo,goni ga. Ide u Mobis sutra
Možete li mi reći pošto se i ne razumijem baš u mobitele da li se može otključati nokia 6233 ovih putem?
Kako ili gdje otkljucat mobitel?
NOKIA 6300
IMEI
356436017804408
Network
21902000=Tele 2;Croatia
Hvala!![]()
imam i ja isti problem, zvao sam malo okolo..u zgb vecina trazi 250kn...
hehe evo malo sam čitao i igrao se, dekodirao nokiu 6610i, ovaj kalkulator je mrak
Zadnji uredio McLaren : 14-10-2007 u 11:04
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Kak da ja otključam 6120C ?
I koji kod je, probao sam na onoj mastercode stranici , i dobim čisti broj, bez slova p i w, kak sad ja trebam njega ukucati?
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Jel to radi na 6280 i 6288?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Stvarno ne kužim...
7-8 postova iznd tvog, pitanje za isti mob i dan je odgovor.
stvarno nije tako teško pogledat.
a pored toga postoji i posebna tema o BB5 nokiama.
zadnji put:
BB5 Nokije nije moguće otključati pomoću kalkulatora!!
i od sad uvodim strože mjere:
Prije nego pitate da li se neki model može otključati preko kalkulatora prolistajte ovu temu ili potražite po forumu.
Svako iduće ponavljanje pitanja o otključavanju nekog modela, će biti kažnjeno, ukoliko je netko već pitao da li se može ili ukoliko postoji tema za odgovarajuće modele!
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pozdrav,jel je netko uspio otkljucat Nokiu 3110classic kupljenu u VIP-u?
kako ?
hvala!
I mene to zanima za Nokiu 2610, fon sam uzeo za dedu za 150 kn i bio u zabludi i mislio da cu rješiti preko calculatora i ukuco sam 2-3 različite kodove i nejde.
Bilo kakav info ?
molim vas za pomaoc oko nokie 2310 kako je dekodirati da prima druge kartice iz nemacke je sa vodafona!
Znam da ste ugasili oglasniksta ste ugasili i ovaj podforum, jer vidim da niko ne odgovara na upite, a to je osnovni cilj ovog foruma, pomaganje, posto prodaje vise nema, pa eto ako neko zna za 2610 bio bi zahvalan
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
jel zna netko kod kako Otkljucat Nokiu 6080 cura mi ga ima lai joj je zakljucan na T-com. Hvala unaprijed
Nokia 2310 je ASIC 11 i nije dostupan free unlock, al dekodiranje ti je 50kn.
Slažem se s tobom...eto da sebe ne citiram...hihihi
Što se tice nokiice 2610, nama smrtnicima nije dostupan free unlock jer je također ASIC 11, al dekodiranje ti je 50kn.
Probaj na ovoj stranici(http://www.gsmliberty.net/shop/nokia_unlock.php), nisam isprobavao baš za 6080, budem kroz par dana pa javim.
Htio sam napomenuti da modeli 1110i, 1112, 1600, 2310, 2610 još uvijek ne mogu besplatno odkodirati(cijena unlocka je svugdje oko 50kn)
![]()
Zadnji uredio DJ X2 : 13-12-2007 u 04:33 Razlog: nadopuna informacija
Bok ljudi,
jeli netko moze odkodirati nokia e61i:
IMEI:351879011939396
Zaključan n T_Mobibe Hrvatska
Thx
pozz svima... ovo je vjerovatno odgovoreno vec negdje, al evo u zurbi sam pa da pitam... doce mi prijateljica za dva sata, sa nokijom 6230i i hoce da joj dekodiram... tj da odnesem i da dekodiram... pa ako se to moze kako od kuce, sa ovim kodovima onda bi ja to odradio
i mozel se kako saznat na koju je mrezu zakljucan? jer evo ensto malo sam cito i skonto da je bitno zabrat mreznu i drzavu...
Bookmarks