molim za pomoć...kako otključati nokiu 6131..i da li se uopće može..u calculatoru nema uopće ponuđen taj model..thanks:bunny:
Kad već ne mogu sam onda molim nekoga tko može da mi pošalje kod za otključavanje.
Nokia 6070
Imei: 352742010101963
T-Mobile
našao sam, samo treba čitati, na odkleni.si imaju taj model![]()
Zadnji uredio Ico : 24-11-2007 u 23:31 Razlog: spojeni postovi
molim za pomoć...kako otključati nokiu 6131..i da li se uopće može..u calculatoru nema uopće ponuđen taj model..thanks:bunny:
Ne može se kalkulatorom niti kod lokalnog unlockera,još uvijek.Izvorno postao novi sam
Ako je kupljen u VIPnetu onda možeš za 488kn a za T-Mobile neznam dali nude takvu mogućnost.
meni bi trebala pomoc oko sigurnosnog koda neznam koji je i kako otkrit![]()
nokia 6030
imei:359741002954846
T-mobile
Pogledaj ovdje...Izvorno postao mrva
greška koda -.-'
IMEI broj: 359741002954846Izvorno postao mrva
Zaštitni kod 4271545462
jeli to taj kod...???
da........
Izvorno postao mrva
Probaj sa Harris Claculator-om...
Upute su ti na ovoj temi postavljene...
skinuo, napravio, probao i opet istoizgleda da sutra moram na servis
![]()
ej imam problem,nosio sam svoju nokiu na srevis u mobis i stavili su mi novi softver,ali mi je ostala zakljucana samo na t-mobile
pa jel mogu ja to kako otkljucati jer kad stavim drugu karticu u mob pise da je telefon ogranicen i ponudi mi unos koda za isljucenje ogranicenja,a ja neznam koji je.....jel moze netko pomoci?
Imam Nokia 2310 Vodafon D2 Imei:353654011908214
kako ga otworiti?
sto58@web.de
šef ako ima ko volju da mi objasni od početka kak da si unlockam 6230i
nekužim se baš najbolje pa me zanima kako da otključam sa vip-a na sve ostale kartice.da vam skratim muku ovaj kod trebam ukucat #pw+036 293 550 415 144+1# al zanima me di da ga ukucam i kaj da napravim...ko pomogne nek ostavi e mail pa mu pošaljem kod za skraćivanja računa,npr ako razgovaraš pol sata ukucaš kod i operater registrira da si raz 15 min.(to samo kod fiksne linije.)hitno je hvala.![]()
to utipkaš dok je mob u stendby_u, ko da hoćeš utipkati broj pa nekog nazvati... Pozdrav
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo da se pohvalim...
Otkljucao sam svoj prvi mob... Nokiu 6030...
Smijesno koliko je to zapravo lagano... (sa tim programima, naravno)
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Eto, ja ga nisam dobio. Dakle, radi se o dekodiranje Nokie 5200. Kupljen u Tele2 mreži. Skinio sam sve moguće programe, pogledao na navedene linkove, i ništa.Izvorno postao exotica
![]()
Odgovor je u ovoj temi koju si sam otvorio!Izvorno postao WhiteWolf
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kupio sam tel pre par dana i kad ga ukljucim prijavljuje mi da trebam da ukucam neki restriction code.Procitao sam sve na forumu i sve sam isprobao ali i dalje ne vredi.Ja ipak mislim da je neko na ovom telefonu ukljucio security cod za kradju telefona,kad se ubaci druga kartica on trazi restriction code.Ako neko zna neka mi javi na mail ajugovic@sbb.co.yu
Unapred zahvalan
Koji mob???Izvorno postao crash_kg
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
nisam verovao da ovo moze,doneo mi drug danas 6230i nisam znao sa koje mreze i uzmem redom i budem srece da bude one mreza tako ad nije morao na box i evo otkljucan telefon.HVALA!!!!!! Sad jel ovo otkljucano za sve mreze,tj hoce moci na mrezu sa koje je (ja mislim da moze,al reko da potvrdim)?
MOŽE LI MI KO REĆ DI SE TRIBA UPISAT MASTERCODE ZA OTKLJUČAVANJE KAD GA DOBIJEM PREKO ONOG PROGRAMA? hvala