Like I said, drago mi je da si se snasaoKad te trazi kod ogranicenja tu upisujes unlock kod, jasno. Znaci mob ti je zakljucan na t-mobile (bonbon je isto njihov), sada sve znas.
Kad ubacim Vipovu karticu piše "Telefon ograničen" ,stisnem tipku iznad koje piše "Skini" ,a zatim se pojavi "Unos koda ograničenja".
Kad ubacim Bonbon karticu piše "Sigurnosni kod" i to je to.Ukucam 12345 i TO JE TO.
Mobač radi,
Hvala svima na pomoći.
Zadnji uredio mrljavac1981 : 21-02-2013 u 12:18
Like I said, drago mi je da si se snasaoKad te trazi kod ogranicenja tu upisujes unlock kod, jasno. Znaci mob ti je zakljucan na t-mobile (bonbon je isto njihov), sada sve znas.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sigurnosni kod za Nokiu E6, anyone? Mobitel ga je zatrazio kad sam ga ugasila pa ponovo upalila iako nikad prije nisam trebala ukucavati nikakav kod. Help
onda to nije security code telefona(12345) nego je netko stavio kod da pita pri promjeni kartice.......to je dodatna zastita recimo ako netko otudji mobitel ili ako netko promijeni kartice pa tako zeli doci do tvojih podataka....
a taj kod si ti stavila ako si samo ti vlasnica telefona..tj kupila ga novog....
probaj prije nego odes u servis spojit ga na komp pa spasit imenik i slike mozda ga prepozna i bez kartice....
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
hey narode...nabavio sam staru nokia 1616-2 RH-122 kojeg bi trebalo otkljucati a neplaća mi se za otkljčavanje koje vrijedi više nego phone...mobitel ide jednom starijem čovjeku pa radim iz usluge ako tko može pomoći unaprijed hvala...
znam proceduru sa neta kako ide ali nigdje nemogu naci neki key generator da radi il slično
IMEI: 358274/03/151384/8
Odnesi ga ujutro u T centar ili kod VIP-a. Meni čak nisu ni gledali jamstvo iz 2011. Imao sam sve sa sobom i staru 2730 classic. Odmah su našli kod, ne znam jel trajalo sve skupa 1 minutu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Da ali neznam na koju je uopce mrez kodiran...na tmob neradi
Hm, kod nas mislim da nije bio u ponudi nijednog operatera. Da nisi kupio mačka u vreći ili je mob samo security zaključan ako se promijeni SIM da ne da. Pokušaj samo jednom tvornički kod 12345. Ako ne ide, nemoj dalje.
Na kojem jeziku ti traži to što traži?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Na engleskom
Bookmarks