da li može pomoć oko odkodiravanja nokie 6220 classic kupljene u t-mobile
IMEI: pitat me na PP
što da ukucam
Hvala
EDIT by HCSC: obrisan IMEI, pošto isti nije dozvoljen javno stavljati na forum
da li može pomoć oko odkodiravanja nokie 6220 classic kupljene u t-mobile
IMEI: pitat me na PP
što da ukucam
Hvala
EDIT by HCSC: obrisan IMEI, pošto isti nije dozvoljen javno stavljati na forum
Zadnji uredio HCSC : 08-01-2009 u 19:16 Razlog: obrisan IMEI, pošto isti nije dozvoljen javno stavljati na forum
jel neko uspio otkljucati nokiu 3600 slide da radi na sve mreze?
pogledaj predhodni quotani post ,6500c nije DCT 4 već bb5.
Imam problem s nokiom 5310.Unio sam sigurnosni kod i sad mi ga vise ne prihvaca.Moze li ko pomoc?
Ako si ga krivo unio više puta - pričekaj 15min i pokušaj ponovo. To je sigurnosna mjera Nokie da oteža otključavanje mobitela kad je ukraden ili izgubljen.
Druga stvar je ako si i ti zaboravio koji je kod - ili misliš da znaš koji je, ali si ga više puta mijenjao, pa nisi siguran.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ovako imam problem također s nokijom 5310 EM ... ima sigurnosni kod koji neznam. čitao sam po forumima da se može preko nekog programa NSS resetirati i da se vrača tvornički sigurnosni kod 12345....pa molim vas za odgovor ako netko zna išta o tome...
mobitel je inače t-mobile i traži me taj sigurnosni kod, a kada stavim naprimjer karticu od vip-a onda normalno unesem pin i onda kaže da je mobitel ograničen i da moram unjet kod ograničenja... to me malo zbunjuje..
meni samo treba na bilo koju mrežu, samo da ga resetiram da mogu raditi na njega pa da vas nezbunjujem... hvala unaprijed...
evo malo sam čitao po ovome, imaju neki programi za skinuti kao da se može taj bb5 hakat, baš i nisam upučen pa ako bi netko dao koji savijet, bio bih zahvalan jako...
http://www.universalbox.com/
Zadnji uredio Ico : 26-02-2009 u 17:04 Razlog: tipka Edit?
@jasko1985:
kakav code?
ako misliš otključati N96 putem koda, to NIJE moguće!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
je su li izasli kodovi za nokiu 5000?
bok ekipa,
trenutno sam u Kanadi, koristim tudji laptop pa ne mogu previse vremena provoditi na netu trazeci rjesenje, pa cu pitat ovdje...
Trebao bih maknuti zastitu/otkljucati Nokia 2680s-2b (to joj je ime koje pise kad skinem bateriju), zakljucana je na Rogers (kanadska kompanija), i trebam je otkljucati da mogu staviti 098 karticu unutra... ne pitajte zasto.
ako mi tko moze pomoci, neka pise ovdje ili na PM
puno hvala svima unaprijed!![]()
@Gabre
Dobro, neću pitat zašto. Sigurno si mobitel dobio od tetke
. Mislim da ti je jedino riješenje odnijet u servis ili eventualno uz pomoć unlock kartice, samo je pitanje da li radi na tom modelu. Bi li ga dekodirao u Kanadi ili kad se vratiš?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Imam pitanje imam nokiu 6288 zakljucanu i zanima me kako ga otkljucati. Nema ga u Haris DCT 4 kalkulatoru. ???
pozdrav imam problem sa sifrom za ogranicenje na nokii 6030
trazi mi kod za ogranicenje ,trazio sam po nekim sajtovima kodove,nisu odgovarali i i mam pitanje da li je ta SIFRA ZA OGRANICENJE isto sto i security code?
IMAI pitat me na PP edit by HCSC
ili dajte neki link da se mucim u slobodno vreme
pozdrav
Zadnji uredio HCSC : 29-10-2009 u 21:49 Razlog: obrisan IMEI
zanima me ako zna ko dali se moze nokia xpress music 5310 nekako otkljucat na sve kartice?osim da nemoram platit nekom naravno...
Kako da riješim slijedeći problem - Netko zlonamjeran mi je za vrijeme moje nepažnje očigledno unio novi security code,jer kad sam ga upalio,na njemačkom me tražio kod za otključavanje.Pošto je u mojoj n95 meni bio na engleskom,a nisam nikad imao postavke za traženje koda,očigledno je da me netko nasamario.
Kako da to riješim? Ne znam ni imei. Može li se to riješiti flešanjem,koliko to košta i hoću li izgubiti sve podatke koje imam u telefonu ?
Hvala.
Bok! Imam i ja taj problem s kodom...Nokia 5130c prvo mi kod zakljucavanja bio marina(627462) pa mo se posvađali i idem ja njega promjenit,i dok sam upiso drugoga,vise mi ne prima kod,valjda sam stisno još koju tipku dok sam pisao u mobitel i sad ne radi. Dok ga upalim dode do onoga gdje se štela vrijeme i tu moram upisat kod,i probao sam 0000 i 12345 i neradi,pa sam skinuo program NSS i opće ga ne prepozna,skinuo sam Nokia PC suit,ni tam ga nema...help!!
jel ima nacina za otkodirat nokiu 6650 fold, probao sam preko turbo sima al ne ide, kodovi? odnijet ga negdje? cijena?
Što je to mastercode unaprijed hvala na odgovoru ...
može li se tako unlock 5800 zaključan na tmobile
imei: pitat me na PP (EDIT by HCSC)
hvala
Zadnji uredio HCSC : 29-12-2009 u 19:41 Razlog: obrisan IMEI
Prvo:
nije pametno nigdje upisivati imei code...moze se zlouborabiti(tko zna)
drugo:
Nokia 5800xm se nemoze otkljucati u kucnoj radinosti niti ikakvim kodovima
moze se otkljucati u servisima i koristenjem turbo sim-a
e ekipa
iman 7210c i ka zaboravio sam security code jel se to moze rjesit priko mastercodea il cu morat s NSS-om
dajte pomognite htjela bi nokiu 5130 xpressmusic da radi na tele 2 mrezu a ne na t-mobile samo ali je nekakvi kod ogranicenja?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Moj telefon zahtijeva sigurnosni/kod za zaključavanje.
Vaš telefon je opremljen jednim ili više kodova koji ga štite od neovlaštenog korištenja. Molimo primijetite da je sigurnosni/kod za zaključavanje kod koji zaključava sam telefon razlučit od PIN koda koji štiti SIM karticu.
Ako Vas Vaš telefon traži sigurnosni ili kod za zaključavanje i niste ga aktivirali, molimo probajte sljedeće:
* Utipkajte predpostavljeni sigurnosni/kod za zaključavanje: 12345.
Molimo primijetite :
* Ako pogrešni kod unesete tri ili više puta za redom, telefon se može prebaciti u "sleep mode" i ne mora prihvatiti nikakve pritiske na tipke sljedećih 15 minuta.
* Molimo isključite telefon i zatim ga ponovno uključite, pustite ga da stoji u neradnom stanju i nediran 15 minuta i zatim probajte opet.
Moj problem sta sam ja taj kod za zakljucavanje (12345) promijenio i zaboravio pa me zanima jel postoji kakva mogucnost otkljucavanja???' a i imam garanciju od mob...
nemoze se preko kalkulatora otkljucati,kao ni kablom
Bookmarks