lock je u eepromu i njega nećeš obrisati vađenjem baterije...Izvorno postao azzaman77
Ne nije moguce, moguce je kod security code i to je to...Izvorno postao azzaman77
lock je u eepromu i njega nećeš obrisati vađenjem baterije...Izvorno postao azzaman77
pitanjce di da ja upišen ovaj code šta sam ga sad dobia,.....!!!!!Izvorno postao exotica
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Izvorno postao cvrlj50
idi u settings - security - phone and sim - lock code
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
i šta ga ja tamo samo upišen i on je otkljućan....(trenutno je zakljućan za tmobile,tj samo t-mobile kartica može unuttra...)???Izvorno postao rage99
a šta je ovo bez kartice gore,da se neki kod upisuje karticom...???
Mob je
Nokia 6101
IMEI 357961001492174
Zadnji uredio cvrlj50 : 18-06-2006 u 12:51
Izvorno postao cvrlj50
sa kojim programom radiš ja sam mislio da trebaš security kod..
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
sa haris dct4Izvorno postao rage99
ovaj gore a iman i onu stranicu za unlock nokia phones...
i kako ću to napravit...??
Ćemu služi security code...i kako bi moga odlockat nokiu 6600
koja je slovenska...i još nemože primat dr kartice nego samo jednu...na koju je lockana...
Zadnji uredio Ico : 24-11-2007 u 23:28 Razlog: spojeni postovi
6600 ne mozes otklucati,to je s60 mob.
Ali opet mi niste dali odgovor....pa ako ko zna neka mi kaže pozzzIzvorno postao cvrlj50
![]()
Služi upravo za uklanjanje toga što si pitao.Telefon je zaključan da radi samo sa tom SIM karticom i kad izračunaš Security mastercode s njim u Postavkama->Sigurnost->Telefon i SIM->Lock if SIM changed i tu kad te traži sigurnosni upišeš Mastercode iz kalkulatora pa staviš opciju na Ne.
Hvala na odgovoru...ali problem je u tome što je mob ugašen i neznam pin za nju... a kako je ovo moguće srediti....???Izvorno postao sms freak
hvala unaprijed na odgovoru....
možeš je baciti u smeće jer PIN ne možeš saznati. jedino reset PIN-a preko PUK-a.Izvorno postao cvrlj50
Ja imam pitanje: da li kod svih Nokia koje se mogu otključati preko calculatora može samo 5 puta unesti code!? Zanima me jer sam imao neke na unlocku i rijetko kada sam isprve uspio dekodirat (vjerovatno pogreška u imei-u) pa me zanima jel je kod svih 5 puta ili!?
da, kod svih je 5x i onda lockIzvorno postao GoGs
ako probaš s oba trebao bi dobiti isti rezultatIzvorno postao azzaman77
za box stavi asis6, tj. drugi put pitaj kad tri puta fulaš da ti netko može pomoć s ova zadnja dva pokušaja
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
moja pametna sestra je uspjela unistiti mob.
tele2 kartica uopce ne valja, a na mobu trazi security kod... ona ga je promijenila i sad se ne sjeca.
nokia 1600
imei 357946001738783
tele2
medjutim, na onoj stranici iz prvog posta i u ovih par programa dobivam 7663113752... ali taj mi ne prihvaca
sto ako je ona vise od pet puta probala upisati kod? jel gotovo? jer, mobitel mi ne javlja nesto takvo, samo da je kod pogresan
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Par postov dalje je napisano da se kod nokie security kod tek nakon 20min. odblokira i moze se ponovo upisivat.
Btw. kod koji ti kalkulator izracuna mora stimat.....Bilo koju mrezu ti izabrao ili drzavu da je Afganista ili Irak, uvjek izlazi jedan te isti kod za Security Code![]()
Ja sam imao sličan problem,nažalost za nove DCT-4 telefone se ne da izračunati Sec.mastercode koji poništava korisnikov.
Jedino se sa servisnim hardwareom može riješiti zasad.
Hmmm.. cudno, kako is garaze Haralda doznajem navodno je uspio nest skockat samo je stvar u tome sta on to osbno na mail dela....
mozda pitanje na spada tu ali...
fakat se ne kuzim previse u to sve, dakle neznam kod od mmc-a od nokie 6600 da li postoji kakav univerzalni kod da mogu odkljucat karticu pa onda stavit neki svoj kod?
hvala
tako je pitanje ne spada ovdje
"univerzalni" kod je 12345.
imam nokiju 3120
serial #: 356653000734307
i sa hari'sovim progom mi izbaci ovo
Model: 3120 (RH-19)
IMEI: 356653000734307
Betreiber: 21901 Croatian Telecoms Cronet
Asic: 2
operable program or batch file.
Security Code: 2723024626
i upišem security code kod mjenjanje security codea i upišem 00000000 kao novi
i stavim u mog karticu od vipa i kad upišem pin napiše phone restricted i traži me restriction code
može li me netko uputiti što raditi dalje da bih otključao mob?
puno hvala
Zadnji uredio cvrlj50 : 11-07-2006 u 12:34
puno hvala
meni prog izbacuje tamo di su tebi ove šifre poruku "operable program or batch file."(uz sve isto napisano) kao što se vidi iz prije napisanog posta
uglavnom hvala na pomoći
Bok svima,
zna li se kada će se moći otključati 6131.
Nijedan od navedenih sajtova/programa ga nema u izborniku.
Hvala
Experience is what you get when you don't get what you wanted.
Bookmarks