Koliko postova je potrebno da dobijemo mogućnost ubacivanja attachment-a?
Koliko postova je potrebno da dobijemo mogućnost ubacivanja attachment-a?
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Zar to nije osigurano samo za one koji uređuju forum!?!?! Ako ih uopće ima(attachment-a).
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
To može samo mod, supermod ili admin!
Ali bilo bi dobro da i mi obični korisnici imamo tu mogućnost!
To bi bilo koma, ovako moram na rapidshare itd.
Zato bi trebali neku anketu napravit....
...a što bi ti , ili vi, htjeli uploadat...Izvorno postao exotica
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa da, recimo preko nekog broja postova korisnik dobije mogućnost dodavanja attachment-a.
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Da, ali zar nebi onda opteretili vlastiti server!!!!!
Rapidshare i MEGAUPLOAD je cool i meni je ovako sasvim OK.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pa zar ovako ne bi bilo bolje, a i mnogi korisnici uopće ne znaju za rapid, a još k tome brišu ti file ako nije skinut u 30 dana!
problem je još u tome što bi mnogi uploadali ilegalan ili krekiran software, a to naravno nije dopušteno.
Pa za to imamo moderatore i koš za smeće. Baš bi nam kod nokie dobro došao podforum Theme S60
o tome sam ja razgovarao sa zappanom. dao mi je prijedlog da otvorim jednu gmail adrsu (2,5 GB prostora), tamo napravim mape i da to sve sortiram, aplikacije, teme, melodije... bilo šta, i obavezno napraviti backup, sve mi je objasnio, a poošto ja imam dosta S60 aplikacija, i UIQ aplikacija, imao sam volju to podijelit na taj način sa svima (nbe bi baš svi dobili user i pass), al kad sam krenuo uploadat, nekako sam izgubio volju i odustao.
server na kojem je forum se plaća, nije free...
tako i bandwith, prostor na njemu.
davno smo raspravljali o ovome, pogledajte malo, vidjet ćete argumente zbog čega je broj uploadera ograničen
Upload je omogućen samo gore navedenima, iz razloga da ga korisnici ne zatrpaju. Na forum se uploada samo korisne sitnice, u zip datotekama, po mogućnostima što je manjima moguće. Ukoliko neki korisnik ima nešto pametno za uploadat (neki seem za telefon, male datoteke i slično), dakle nešto što bi zajednici koristilo, može kontaktirati moda dotičnog podforuma koji će onda uploadati taj file za njega.
Upload NIJE namjenjen za datoteke tipa koje možete naći u temama 'Zajebancije...' ili slično. Dakle, nema tu mjesta za filmiće, .pps-ove i slično. Za to vam ostaje rapidshare ili megaupload.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma da, ja sam shvatio, zappan mi je sve objasnio. i to je ok. znam posljedice toga, a ovaj forum nije privatni već od časopisa "mobil". dakle nema gluposti.
eto, ovim putem možda mogu pozvat neku ekipicu da se složimo pa ako ima tko volje da napravimo ovo putem gmaila. slično onom uploadu slika.
Treba napraviti upload samo za igrice pa neka moderatoru brišu ono što ne spada pod to
moderatori su i ovako preopterećeni i ne želim ih dodatno opterećivat da kontroliraju što je u stanju dio neodgovorih forumaša uploadati na naš server. žao mi je, ali dok je ovaj forum besplatan za korištenje, te dok je rad moderatora volonterski, to im neću natrpat na grbaču pogotovo kad postoje servisi poput spomenutih koji se za to mogu koristiti.
dakle od attachmenta i dalje ništa. sorry, ali probajte razumjeti da je to opterećenje pratiti je li sve legalno, a također i opterećuje server količinom poataka što košta.
Bookmarks