Ne... Ne radi se o VipME kompletu...![]()
Ne... Ne radi se o VipME kompletu...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Pitao sam, ne dolazi, ali možeš kupit karticu za 100 kn i dobiješ automatski 100 kn na računu,dakle za 1050 kn dobiješ karticu,mobitel i 100kn na računu.Također ako imaš staru vip karticu koja ti je istekla npr 20.10.2005,možeš je obnovit u narednih 9 mjeseci dakle do 20.7 i to ti je dovoljno bon od 50,raspitivao sam se.Također videopoziv mogu koristiti VIP pretplatnici,a od ljeta i prepaid ,jer VIP još ne pridržava za prepaid.Cijena videopoziva 1,91 unutar mreže , 3,91 izvan mreže,naravno zasad samo za pretplatnike![]()
poz,
koliko vidim po searchu ovdje je generalna rasprava o ovom mobacu![]()
ako grijesim sorry![]()
Imam par pitanja z ove koji posjeduju taj mob
1. kakva je baterija vidim u opisu 2 sata razgovora pa mislim![]()
sta je s tim, jel ok koliko traje i postoji li sansa za jacu bateriju ?
2, Vidim puno je rasprava o kartici , jel netko pouzdano zna jel limit 512 mb ili 1024 mb ?
i jos jedno glupo pitanje kako ste opcenito zadovoljni mobom ? meni npr L6 je napravila dosta problema , i ni dan danas opera mini ne radi![]()
Mislim za 1000 kn da je stvarno ok cijena , evo hvala onima koji mi pomognu jer bi sad petak/ponedjeljak ulozio u taj projekt :![]()
Pozdrav svima,zanima me jel ima jos tih famoznih stvarčica u VIP-ovim centrima za 950 kn(ili u nekim lokalnim ducancicima gdje se nisu svi razgrabili)
Isprika jos jednom...
Hvala na odgovorima
Ne gazite travu,neka ona gazi vas :)
koliko ja vidim, mob je na vip-ovo str. znači možda ga imaju! nema ti druge nego da se zaletiš do VIP centra i raspitaš malo
yup,najbolje da odem,jer cuo sam od brdo ljudi da je gotovo i da se razgrabilo bolesno..
wish me luck![]()
Ne gazite travu,neka ona gazi vas :)
Odi i naruči ako ih još imaju u zalihama. U centrima ih sigurno nema bez narudžbe!
Nazovi službu vipovu nek ti kažu u kojem ga centru ima
Bookmarks