mislim da je telefon jako dobar za tu cjenu 3g je i ima dosta funkcija, ali je vjerojatno losije prodavan pa za to ide jeftinije.
zamisli ironiju
6030 950kn
e1000 950kn
samo uredaj u vipu... mislim bas fora.
Mora bit barem 16MB. Nekakva kartica mora doci s njim.
mislim da je telefon jako dobar za tu cjenu 3g je i ima dosta funkcija, ali je vjerojatno losije prodavan pa za to ide jeftinije.
zamisli ironiju
6030 950kn
e1000 950kn
samo uredaj u vipu... mislim bas fora.
6030 bar ima radio
koja tocno kartice idu u ovu Motorolu? transflash?
na jednom sajtu pise microSD(transflash).
e da mislim da e milju ne radi na tele2 karticu.
meni se E 1000 pokazao boljim od SE i Samsunga kao 3g uređaj. Na samsungu i SE je zvuk speakerphonea užasno slab a motorola grmi. Ekran je prva liga. Telefonu jedino konkuriraju Nokije ali one vrte symban pa i nisu za usporedbu.
Jedina zamjerka E1000 ide na bateriju.
Što se tiće niske cijene i loše prodaje, to ne stoji. Prije bi povezao s time da je telefon predstavljen prije 3 godine i nije baš neki zadnji krik tehnike a dolaze novi modeli.
dobar grah daleko se čuje
A zašto se takve stvari onda ne prakticiraju sa svim modelima? Ima uređaja starih dvije-tri godine koji bi mnogi piknuli sada kada bi im se tako drastično spustile cijene. Barem bi se zalihe rasprodale...
Vidio sam da ima ekran reze 320x200. Kako u praksi izgledaju html stranice na njemu i koja je brzina učitavanja (znam da je 384kbps, ali me zanima sama brzina uređaja i preglednost)...![]()
mislim da je rezolucija 176x220.
ne ne. mislim daje 320x200Izvorno postao zmija
Display resolution: 240 x 320 pixels
http://www.newmobile.nl/eur/en/phone...hone_id=ddde22
Mrga od mobitela! Sigurno će planuti u svega par dana. Trebalo bi se požuriti, a ja trenutno nemam toliko...Izvorno postao Drug Mile
![]()
jel je onda raspravljeno jel ide ikakva kartica u paketu ili ne?
ok.onda je pogresno navedeno na vip-ovoj stranici.
mislim da ne ide . znam sam jednog covjeka koji ju ima ali je iz Italije teelfon i dobio je samo kabel uz nju , bez mem. kartice .
bezveze.sta se moze sa tih 10-ak mb memorije.mogli su staviti makar karticu od 32 mb.
pa odmah kupis karticu , samo kaj je trans flash valjda najskuplji po megabajtu , a to mi se ne svidja jer sam imao sa digitalcem isto iskustvo - fuji sa prokletim xd karticama .
ali nasao sam da pise minisd(transflash) , valjda i neki adapter se moze naci , nekuzim bas to sa karticama jer nisam imao mob sa mem. karticama
da, postoji adapter... ali ako kupiš od 512 mb karticu, vjeruj mi da nećeš požaliti jer će ona još dosta dugo živjeti... (xd)
ma xd imam 64mb jer je fotic 2mp i pri max. kvaliteti stane 100 slika , sad ce joj biti 2 godine i prvih 13 mjeseci je bila super , i taman kad je garancija istekla pocinje osjetno sporije zapisivati . sreca
sporije zapisivati? to ti je možda zato što ti je mob pretrpan svačime!Izvorno postao Router
mislim da covjek govori za fotic a ne za mob.
Dobije se 32mb kartica, ako se ne varam. Kupio prijatelj i stvarno je dobar telefon.
950kn je malo preniska cijena. U čemu je kvaka?
ja isto mislim da je prical o digitalcu,a ne o mobu.
ja se dvoumim dal da ju uzmem ili ne. dal je neka velika razlika u odnosu na v3?
i jel kodirana??
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Izgleda da joj je prošao "rok trajanja". Izlaze nove Motorole pa valja očistiti skladišta.Izvorno postao Scitec
To ne znači da je e1000 loš mob. Dapače, u nekim stvarima se može mjeriti s najnovijima na tržištu.
Kapitalizam!![]()
Izvorno postao Mobyy
E upravo to... RAM3 je naručio enormne količine V3x (vodafone live) za VIP, pa se sad čisti skladište... tako mi barem frend iz Vipa kaže...
www.oldiesclan.com
Je.Izvorno postao ExCenTric
Tele2 kartica ne radi u njoj.![]()
www.oldiesclan.com
Bookmarks