Koliko ja znam moras da uradis rename u jad. format.
Evo vako. Nedavno sam dobio 3650 i odmah sam kupio IrDa. Sve uspjesno funkcionise samo pojedin igre se ne pojavljuju u jar formatu, nego sa nekim nastavcima".class" i sa dodatnim folderima "meta.inf" itd... Pa neznam kako da instaliram takve aplikacije. Takodje me zanima da mi preporucite koju dobru stranicu za download. samo da nije www.terracro.com i www.the7650.com...
Koliko ja znam moras da uradis rename u jad. format.
Pa kako mislis da uradim rename u jad. Necu valjda sve selektovat i rename u jad.
Pa ako je igra recimo u zip formatu PrinceofPersia.zip uradis
rename u jar. pa ce da izgleda PrinceofPersia.jar posaljes u
mob i instaliras.
Ej Hvala ti za to. Skonto sam. Imam jos jedno pitanje. Istrosila mi se baterija i kad sam doso kuci stavio sam mob da se puni i kad sam ga upalio nisam nista mogao da radim. Kada pritisnem meni on meni izbaci poruku "System error": To mi se pojavi i kada pritisnem imenik, ili nova poruka. Probo sam sve. Vadio sam i bateriju i karticu i mmc karticu. Nista mi ne pomaze. Eto ako neko zna u cemu je problem nek napise.
Kolliko 3650 moze da snima video isjecka sa MMC karticom od 32 Mb?
Ako si gladan pojedi nesto
prilikom paljenja moba drzi onu tipku gdje je nacrtana olovka.Time ces upaliti mobitel, ali ce on startati u "safe"modu, nesto slicno si valjda susreo u windowsima,nakon sto upalish mob u safe modu trebao bi moci uci u meni.U meniju odi na formatiranje kartice i resetiraj telefon.To bi ti trebalo pomociPoslao: mendax3
Ej Hvala ti za to. Skonto sam. Imam jos jedno pitanje. Istrosila mi se baterija i kad sam doso kuci stavio sam mob da se puni i kad sam ga upalio nisam nista mogao da radim. Kada pritisnem meni on meni izbaci poruku "System error": To mi se pojavi i kada pritisnem imenik, ili nova poruka. Probo sam sve. Vadio sam i bateriju i karticu i mmc karticu. Nista mi ne pomaze. Eto ako neko zna u cemu je problem nek napise.![]()
ovisno o recorderu i postavkama....zelis li da ti snimi zvuk, koja kvaliteta slike i slicno utjecu na velicinu "filma".racunaj da ti je 10-15 sekundi oko 100 kb.Dakle vise manje oko 1 sata,ali ovo uzmi s veeeeeeeeeeeelikom rezeervom.Sve ti ovisi o postavkama i softwareuPoslao: nimda
Kolliko 3650 moze da snima video isjecka sa MMC karticom od 32 Mb?![]()
Mozes li mi objasniti kako se pali telefon u SAFE MODE? Da li kada je iskljucen telefon pa se drzi ona olovcica da se upali ili??? Hvala
:) & (:
Bookmarks