Ova opcija je IMHO nepotrebna, stalo su prijedlozi totlno nevezani i glupi, samo zakrcuje bandwidth
Ova opcija je IMHO nepotrebna, stalo su prijedlozi totlno nevezani i glupi, samo zakrcuje bandwidth
??? mislim da ćeš mi morat objasnit pojam 'zakrčivanje bandwidtha' jer te baš ne razumijem što želiš reći.
a o korisnosti ili beskorisnosti iste, generalno mislim da dolje ne smeta pretjerano, a možda nekom jest od koristi... ma mislim, nek ljudi sami vele jel im od koristi.
Izvorno postao zappan
to ti je pojava u zivotu ljudi koji nisu 24/7 na faksu ispred kompa pa ponekad pogledaju forum i na mobitelu, i kad vidim related topics koji mi predlaze teme stare 4 godine i pomislim da sam to platio kao prijenos podataka smraci mi se..
Iskreno, ni meni previše ne treba...koristio sam možda dva-tri puta otkad sam na forumu...
Bom Chicka WahWah
Ja recimo uvijek pogledam related topics kad otvorim vlastitu temu za slučaj da mi search nije dao odgovora.. Jednom mi je i pomoglo pa..
Ta opcija bi se izbaciti ako bi se ikad ostvario projekt da se napravi wap verzija foruma, ali sumnjam da će to uskoro zaživjeti..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
meni je od koristi.....
Nikad nisam ni koristio, lakse mi je koristit pretrazivanje i dobijem bolje rezultate! Znaci meni beskorisno!
Iskreno, tu i tamo sam primijetio da je to dolje, ali nikad koristio...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks