Prikazujem rezultate 1 do 25 od 71

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Z400V, mpx200
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vido
    ja sam na svu sreču potpisao za tarifu 85 prije isteka, i jošuvjek je 0,85 lipa minuta prema svakoj mreži, i nije mi žao! zato sam je i uzeo...
    nisi me shvatio... evo provjerio sam sad na onom njihovom kalkulatoru i izgleda da je tocno: 85kn mozes potrosit samo unutar tele2 mreze, ako zoves druge mreze to ce ti se naravno naplacivat 0,85kn po minuti ali to nece ulazit u onu pretplatu od 85kn, tj.
    u tarifi 85 se 85kn moze potrosit samo u pozivima na tele2 mrezu - smsovi i pozivi ti se naplacuju preko minimalne potrosnje (85+12,5+sve ostalo)
    dalje racunajuci, to ispada da imas mjesecno 100 besplatnih minuta prema tele2 mrezi, iskoristio ti to ili ne, svejedno ces ih platit.

znate koja je najstrasnija spoznaja? tele2 mukte tarifa je jeftinija od tele2 85 tarife kada pricate s drugim mrezama ispod 115min mjesecno, odnosno cca 2sata mjesecno!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JuVe
    nisi me shvatio... evo provjerio sam sad na onom njihovom kalkulatoru i izgleda da je tocno: 85kn mozes potrosit samo unutar tele2 mreze, ako zoves druge mreze to ce ti se naravno naplacivat 0,85kn po minuti ali to nece ulazit u onu pretplatu od 85kn, tj.
    u tarifi 85 se 85kn moze potrosit samo u pozivima na tele2 mrezu - smsovi i pozivi ti se naplacuju preko minimalne potrosnje (85+12,5+sve ostalo)
    dalje racunajuci, to ispada da imas mjesecno 100 besplatnih minuta prema tele2 mrezi, iskoristio ti to ili ne, svejedno ces ih platit.

znate koja je najstrasnija spoznaja? tele2 mukte tarifa je jeftinija od tele2 85 tarife kada pricate s drugim mrezama ispod 115min mjesecno, odnosno cca 2sata mjesecno!

da to je tocno....
    ali to vazi samo za nove pretplatnike i korisnike...znaco tko je uzeo bilo sto prije 01.03. on ostaje po starom....
    a tko je novi..on nek sebi izracuna...
    a to znaci tko je zaigrao ranije ,on je na konju...a ko je kasnije on nek racuna...
    ali izgleda da je tele2 promjeno ploitiku...bas me znima koliko ce sad doci novih korisnika...hmmm...mislim puno manje....

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC Sensation
    Operater
    t-mobile
    Godina
    51
    Bodovi
    12.156
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.156, Nivo: 26
    Bodovi: 12.156, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JuVe

nisi ti mene shvatio!
    ja sam potpisao prije 01.03
    nema vece face od Isusa

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove