Join Today
Zatvorena tema
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 71
    Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Z400V, mpx200
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question tele2 mijenja politiku?

svako malo posjetim njihovu stranicu da vidim sto ima novo i tako vidim da su stavili nekakav kalkulator za izracun troskova (vjerojatno za one koji ne znaju mnozit sami) ali ono sto me zacudilo je objasnjenje sto je to
    iznos minimalne mjesecne potrosnje: to je najmanji iznos racuna koji placate bez obzira koliko ste razgovarali. ovisno o tarifnom modelu, iznos je u cijelosti moguce potrositi na razgovore i sms poruke (osim roaming usluga) ili samo na pozive unutar tele2 mreze.
    koliko se ja sjecam (mozda se varam nisam siguran) minimalna mjesecna potrosnja se mogla trositi na pozive/poruke prema SVIM mrezama, jedino zato je i bio koristan tele2. mislim da tele2 jos nema toliko korisnika da ogranicava potrosnju samo na svoju mrezu, a definitivno nema toliko korisnika da pocne sa ovakvim minijaturnim suptilnim zajebima (da oprostite na izrazu) s kojima se redovito VIP i Tcom sluze.
    trenutacno me ova situacija ne pogadja previse, jer imam minimalnu mj potrosnju 0kn, ali me zanima da li se stvarno radi o laganoj korekciji politike ili se ja krivo prisjecam njihove ponude.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali to je samo za tarifu 85
    Seriously?

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Z400V, mpx200
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovisno kako se cita, moglo bi se zakljucit da se odnosi i na "mukte" tarifu - u pravilnicima, cjenicima i opcenito u nekim pravnim stvarima sve ovisi o interpunkciji i pravilnoj interpretaciji, a meni se cini da se ovo moze tumacit na (barem) dva nacina

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC Sensation
    Operater
    t-mobile
    Godina
    50
    Bodovi
    12.156
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.156, Nivo: 26
    Bodovi: 12.156, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam na svu sreču potpisao za tarifu 85 prije isteka, i jošuvjek je 0,85 lipa minuta prema svakoj mreži, i nije mi žao! zato sam je i uzeo...
    nema vece face od Isusa

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vido
    ja sam na svu sreču potpisao za tarifu 85 prije isteka, i jošuvjek je 0,85 lipa minuta prema svakoj mreži, i nije mi žao! zato sam je i uzeo...
    divota drugim rijecima to je opet fora stara pretplate bacanja novca u vjetar....mali broj korisnika i potrosi na njih..pa di to ima..

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iso sam ih pitati sto im znaci to po tabicma ...
    hheheh...tip tamo nije znao uopce objasniti..posle 10 minuta cekanja jedna ''curica'' mi je objasnila da taj kalulator vazi samo za nove korisnike...svo ostali koji su potpisali ugovore ili imaju kartice aktivirane do 01.03. ..oni ostaju po starom...
    pitai sam ih zasto ne napisu to da postoje onda stari i novi korisnici...''curica'' nije znala odgovor..

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Z400V, mpx200
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vido
    nisi me shvatio... evo provjerio sam sad na onom njihovom kalkulatoru i izgleda da je tocno: 85kn mozes potrosit samo unutar tele2 mreze, ako zoves druge mreze to ce ti se naravno naplacivat 0,85kn po minuti ali to nece ulazit u onu pretplatu od 85kn, tj.
    u tarifi 85 se 85kn moze potrosit samo u pozivima na tele2 mrezu - smsovi i pozivi ti se naplacuju preko minimalne potrosnje (85+12,5+sve ostalo)
    dalje racunajuci, to ispada da imas mjesecno 100 besplatnih minuta prema tele2 mrezi, iskoristio ti to ili ne, svejedno ces ih platit.

znate koja je najstrasnija spoznaja? tele2 mukte tarifa je jeftinija od tele2 85 tarife kada pricate s drugim mrezama ispod 115min mjesecno, odnosno cca 2sata mjesecno!

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JuVe
    nisi me shvatio... evo provjerio sam sad na onom njihovom kalkulatoru i izgleda da je tocno: 85kn mozes potrosit samo unutar tele2 mreze, ako zoves druge mreze to ce ti se naravno naplacivat 0,85kn po minuti ali to nece ulazit u onu pretplatu od 85kn, tj.
    u tarifi 85 se 85kn moze potrosit samo u pozivima na tele2 mrezu - smsovi i pozivi ti se naplacuju preko minimalne potrosnje (85+12,5+sve ostalo)
    dalje racunajuci, to ispada da imas mjesecno 100 besplatnih minuta prema tele2 mrezi, iskoristio ti to ili ne, svejedno ces ih platit.

znate koja je najstrasnija spoznaja? tele2 mukte tarifa je jeftinija od tele2 85 tarife kada pricate s drugim mrezama ispod 115min mjesecno, odnosno cca 2sata mjesecno!

da to je tocno....
    ali to vazi samo za nove pretplatnike i korisnike...znaco tko je uzeo bilo sto prije 01.03. on ostaje po starom....
    a tko je novi..on nek sebi izracuna...
    a to znaci tko je zaigrao ranije ,on je na konju...a ko je kasnije on nek racuna...
    ali izgleda da je tele2 promjeno ploitiku...bas me znima koliko ce sad doci novih korisnika...hmmm...mislim puno manje....

Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stisla guza nemaju para, trebaju im nove bazne stanice, treba ima para to je to pa fantaziraju...
    Seriously?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemojte odmah drvlje i kamenje...
    Nije u redu od njih da preko noći mijenjaju politiku poslovanja, naime to se u današnjem surovom kapitalizmu skupo plaća, i mislim da će usporiti dolazak novih korisnika, ali treba se sjetiti da su oni i dalje najjeftiniji.
    Njihove cijene (konkretno BlaBla-39) pruža konkurenciju ne mobilnim, nego čak fiksnoj telefoniji.
    Ali, slažem se da ovakva "igra" nije od njih fer.

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa oni koji su mislili na tele2 prijeci trebali su dok je bilo vrijeme i dok su bile akcije.ja sam to napravio i sad uzivam u niskim cijenama i sta me briga za nove korisnike!imali su cetiri mjeseca i gdje su im bile oci pored tolikog reklamiranja.

VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zmija
    pa oni koji su mislili na tele2 prijeci trebali su dok je bilo vrijeme i dok su bile akcije.ja sam to napravio i sad uzivam u niskim cijenama i sta me briga za nove korisnike!imali su cetiri mjeseca i gdje su im bile oci pored tolikog reklamiranja.
    Misliš da im ta politika pije vodu. Pa nece ic valjda s takvom kretenskom politikom "imali ste svoju priliku" i da hoce nisu bas u poziciji da se tako postavljaju kad im je svaka lipica vazna.
    dobar grah daleko se čuje

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma to je samo privremena politika, oni moraju imati jos akcija jer nisu pridobili jos uvijek onoliko korisnika koliko dugorocno zele.

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    morat ce biti novih akcija ako ne zele odljev korisnika i sigurno ce ih biti,ali opet ponavljam,nije me briga zato jer sam zadovoljan ovako niskim cijenama i kao i mnogi drugi postao sam njihov korisnik na vrijeme,a oni koji nisu,neka cekaju akcije.

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma, ne razumijem politiku TELE2 jer je uvela malo kaosa u sve ovo. Korisnici se počinju dijeliti na one "prije" i one "poslije". Iskomplicirali su stvari do perfekcije.
    Ja sam korisnik BlaBla paketa od sredine studenoga, ali nije red stavljati nove korisnike u drugi ili čak treći koš...
    Još uvijek ostajem pri tome da su najjeftiniji i to im je jedini plus.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam da li je to opće poznato, ali ja sam to tek danas saznao. Naime, prije cirka 2 tjedna sam aktivirao Mukte broj, a kako mi taj broj više ne treba nažalost, morao sam ga deaktivirati preko jednostavnog koda koji se ukuca. E, ja sam mislio da ću se ako deaktiviram Mukte broj, vratiti na onu tarifu 0.39/1.39, ali vraga! Nema više natrag! Imao ja Mukte broj ili ga nemao, pozivi mi se naplaćuju po 0.59/1.59...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    Ne znam da li je to opće poznato, ali ja sam to tek danas saznao. Naime, prije cirka 2 tjedna sam aktivirao Mukte broj, a kako mi taj broj više ne treba nažalost, morao sam ga deaktivirati preko jednostavnog koda koji se ukuca. E, ja sam mislio da ću se ako deaktiviram Mukte broj, vratiti na onu tarifu 0.39/1.39, ali vraga! Nema više natrag! Imao ja Mukte broj ili ga nemao, pozivi mi se naplaćuju po 0.59/1.59...
    Hehe, pa normalno. Trebao si biti pažljiviji. To je tarifa s mukte brojem, a ne radi se o tome da ako imaš mukte broj plaćaš više cijene, ako nemaš ne plaćaš. A slažem se sa komentarima da je tele2 zakomplicirao ponudu i nikako mi se ne sviđa ta podjela, neki jeftino, neki skuplje. Meni je dobro s niskim cijenama ali je ponuda zbunjuća za nove korisnike.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E, pa mislio sam da sa Tele2 neću imati kerefeke kao što ih imaju VIP i T-Mobile... Sad ću dobrano provjeriti prije nego nešto napravim vezano za 095 mrežu...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa sad ti je najbolje prominit broj i nac broj koji je osta u zalihama!

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Z400V, mpx200
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne mozes tek tako nac neki broj "koji je osta u zalihama" jer postoji datum aktivacije broja, a to je dan kada ga pocnes koristit... mozes jedino otkupit neciji broj tko je aktivirao broj prije 28.02. - to nebi trebalo bit tesko nac ionako se masovno prodaju brojevi zbog akcije "kupis jedan dobijes dva"

kao sto sam napisao u drugom threadu, trenutacno mi je tele2 kartica izvan pogona, vjerujem da je doslo do kvara zbog kvalitete kartice. ako dode do toga da ne mogu vise koristit svoje pravo na pretplatu 0kn ili da moram platit neku cifru za novu karticu bit ce bye bye tele2... koliko god jeftini bili.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JuVe
    ne mozes tek tako nac neki broj "koji je osta u zalihama" jer postoji datum aktivacije broja, a to je dan kada ga pocnes koristit... mozes jedino otkupit neciji broj tko je aktivirao broj prije 28.02. - to nebi trebalo bit tesko nac ionako se masovno prodaju brojevi zbog akcije "kupis jedan dobijes dva"

kao sto sam napisao u drugom threadu, trenutacno mi je tele2 kartica izvan pogona, vjerujem da je doslo do kvara zbog kvalitete kartice. ako dode do toga da ne mogu vise koristit svoje pravo na pretplatu 0kn ili da moram platit neku cifru za novu karticu bit ce bye bye tele2... koliko god jeftini bili.
    Kao prvo. Ako sad kupiš start paket sa 145 kn gore još uvijek imaš tarifu 39, a normalno da ćeš moći iskoristit pravo na pretplatu nula kuna jer će ti dati novu karticu besplatno osim naravno ako nije fizički oštećena.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mobyy
    Ma, ne razumijem politiku TELE2 jer je uvela malo kaosa u sve ovo. Korisnici se počinju dijeliti na one "prije" i one "poslije". Iskomplicirali su stvari do perfekcije.
    Ja sam korisnik BlaBla paketa od sredine studenoga, ali nije red stavljati nove korisnike u drugi ili čak treći koš...
    Još uvijek ostajem pri tome da su najjeftiniji i to im je jedini plus.
    daj uozbilji se....i vip ima one prije i one posle...svi koji su na vipu dosli prvih dana oni imaju jeftinije razgovore i dosta toga...a oni posle bas i ne...pogotovo tarife...
    samo rade kao i drugi...nista cudno...

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e to je razlog da covjek se zamisli i razmisli ko koga tu j*ebe...

e sad ako netko ima principe onda ce otici...a ako nema onda ce mucati...
    mislim da ce se teletu posli ovoga samanjiti broj korisnika...

ali u biti...hrvati su jednostavan narod...nije ih briga kolika je cijena razgovora...bitan je mobitel...potpisali bi ugovor i sa vragom za dobar mobitel ako im ga das u bescjenje...

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...još uvijek ostajem pri tome da su najjeftiniji i to im je jedini plus.
    Slažem se u potpunosti ....
    Nije ovo za mene ...

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...još uvijek ostajem pri tome da su najjeftiniji i to im je jedini plus.
    Slažem se u potpunosti ....
    Code:
    daj uozbilji se....i vip ima one prije i one posle...svi koji su na vipu dosli prvih dana oni imaju jeftinije razgovore i dosta toga...a oni posle bas i ne...pogotovo tarife...
    samo rade kao i drugi...nista cudno...
    O čemu ti to ...? Postoji klub prvih korisnika sa nekim pogodnostima, ali cijene razgovora su iste za sve ...
    Nije ovo za mene ...

Zatvorena tema
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30
  2. Tele2 prestaje s radom u UK i Irskoj
    By Paramount in forum Tele 2
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 24-01-2006, 18:36