ajde ajde budimo optimistični glede cijene, možda kažu oni u siemensa, ma što ćemo od ovih hrvata, ajmo ga njima podijeliti po nižoj cijeni![]()
Ako nekog zanima,na ovome linku OVDJE moze naci dosta zanimljivosti o SX1(fotogalerija,opis na 4 str.[na njemackom nazalost]i jos dosta toga).Preporucujem!!!![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 09-07-2003 u 20:56
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ajde ajde budimo optimistični glede cijene, možda kažu oni u siemensa, ma što ćemo od ovih hrvata, ajmo ga njima podijeliti po nižoj cijeni![]()
maraschino - PTICICA
sx1 je strahovito skup, no siguran sam da ce na burzi biti dostupan krajem ljeta po cijeni od 650 eura, a pocetkom sljedeceg ljeta biti ce nekih 300eura, dakle duplo manje... tako je sa svim aparatima...dakle, treba se strpiti jos kojih godinu dana za njega...
![]()
samo toliko........
Jest' a dotle će izać' hrpa mobova koje bi htjeli imat' - i oni će bit' cca 700 evropa pa sve ispočetka...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
kolko se meni cini mobiteli su sve jeftiniji i jeftiniji!
@ 3aTmr "ma šta ćemo od ovih hrvata"
Ta ti je stvarno dobra![]()
![]()
Tko rano rani, rano dan zajebe!
@ coma
Šta je tebi 750 Eura jeftino ili jeftinije od nekog prijašnjeg???
750 eura probija strop nama poštenim građanima. Definitivno do sad jedna od skupljih igračaka te vrste.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
skup je, ali je opak, bar po ovome što smo mogli čitati o njemu i njegovim mogućnostima![]()
maraschino - PTICICA
ja govorim inace o mobitelima, pogledaj sta dobivas za 3000kn, nema vise puno skupljim mobitela,naravno ima iznimkaPoslao: Oryon
@ coma
Šta je tebi 750 Eura jeftino ili jeftinije od nekog prijašnjeg???
Pa kolko ja vidim i znam,on jos nije ni izasao.Ako je(sadasnja) PRETPOSAVLJENA cijena 750 Eura,ko zna sta ce biti za neko vrijeme.Mozda vec ove zime bude 600 il` 650,to cemo jos vidjet.
I da,po mojem,mogucnosti i sam izgled opravdavaju toliku cijenu.![]()
u zimi ce ti biti ve 500eura, ako ne i oko 450 eura...cijene jako brzo padaju...
Kazem,sve cemo vidjet.Sve je moguce.
pa cijene jako brzo padaju, mislim da će nekih mjesec dana od izlaska pasti sigurno 500-njak kuna![]()
maraschino - PTICICA
Po meni su tok još visoke cijene jer za 700 ili 750 Euro dobiješ stvarno dobar kompić koji puno više može od jednog SX-a ili bilo kojeg drugog...
Mislim da će mi moj S45i služiti i dalje!!![]()
Tako si i ja razmišljam!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nekad je i SL45i bio skup pa sad...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
je ali sad drzi cjenu od 800,900kn i ne pada
da na crno, ali u dućano, još ima pristojnu cijenu. ali mislim da i vrijedi svake te kune, zar ne?
maraschino - PTICICA
I to je već polako upitno...Poslao: 3aTmr
da na crno, ali u dućano, još ima pristojnu cijenu. ali mislim da i vrijedi svake te kune, zar ne?
SL45i je moćan mob, to i dalje stoji, ali ga vrime polako stiže...
ali jos uvjek nema pravog konkurenta
da, slažem se, vrijeme je da ga lagano prestižu novi mobiteli, ali ipak se on još uvijek dobro drži, s obzirom kad se on pojavio
maraschino - PTICICA
SL45i je prvi PRAVI Siemensov mobitel koji se moze nositi i sa vecinom danasnjih telefona.![]()
******, dobar mobitel je dobar mobitel!
Bookmarks