ja ziher znam da 512 radi,a za gigu ne znam
Imam jedan problemčić sa svojom 6230 pošto sam je tek dobio, a problemčić je sljedeće naravi. KAKO tj na koji način da skinem java igrice na mob?
I koja je najveća kartica koju mogu upiknut u nju a da mob normalno radi(256, 512???)?
Unaprijed zahvaljujem.
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
ja ziher znam da 512 radi,a za gigu ne znam
Hvala puno, a jel znaš možda ovo za igrice?
p.s. dužnik sam ti
java igrice? možeš ih kupiti putem mobilnog interneta ili skidati sa neta negdje iako su ti takve igrice sa neta jadne i sva nikakve...o tome će ti znati reći iskusniji od meneIzvorno postao markoereš
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
kvaltetne i dobre igre mogu se lako naći na netu,a na N6230 možeš ih najlakše instalirat preko NPCS
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Mislim da sam čitao na forumu da je 1GB maksimum.
Testis unnus, testis nullus!
Može u nju ići i 2gb ali samo od proizvođača koji ispituju kompatibilnost i garantiraju da će raditi (www.mobymemory.com npr..)Izvorno postao markoereš
Java igre instaliraš preko Nokia PC Suite-a
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala xlr8r, imam igrice i aplikacije međutua nijesam ih znao instalirat. Hvala svima!
za igre imaš nokia pc suite i imaš instal aplication tak instalaš igru i bude ti pod programi ili igre. ja probo radi. ja na 6230i imam cca 3 igre jel nema memorije. trebam kupit 512mb card.
Java igre se instaliraju u phone memoriju, tako da nije bitno kolika je mmc kartica. Ako se ne varam na raspolaganju ti je oko 2MB memorije za igre, programe i sl. java stvari.Izvorno postao Šuco
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks