boot 8.26? s kojeg mobitela je taj boot? da nisi išao stavit sa V3 slučajno?Izvorno postao darius
I uspio sam ubit mobitel.
Uglavnom, uspio sam u njega ubacit bootloader 0826, i sad se više neda fleshat.
Kad je probam upalit, ekran pokaže moto-animaciju i ugasi se, a na kompu (rsd light ) piše motorola v550 .
Kad ju krenem fleshat, nakon sending bootloader izbaci greška i sve stane.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
boot 8.26? s kojeg mobitela je taj boot? da nisi išao stavit sa V3 slučajno?Izvorno postao darius
Neznam. Bio je u onom treathu sa bootloaderima.
Ubaci bootloader 07.D0
i probaj onda![]()
Ma neda mi fleshat.
Krene i stane pa izbaci Faild flashing proces. Eror sending JUMP comand Device API Error: 0xE00200C7 aDDRESS 0X3FD0010 cOMAND: jUMP (0Xe05220C7)
normalno, jer sa ne moće adresirat flash chip, pošto ima krive podatke o adresamaIzvorno postao darius
I šta sad napravit. Šteta moba bacit.
Mislio sam radit Testpoint, al nemam sa čim skinut onaj poklopac, a nebi htio silovat.
E, jel se može šta napravit sa ramldr?
možeš recimo sa REPAIRSTUDIO-m. Pa ljudi Božji! Taj program riješava sve motorole BEZ TESTPOINTA!
Probao sam repstudio. Uglavnom rezultat je : Erase fail....
I tak sve redom fail.
Plus što mi ful verzija repstudia kaže bootloader 0826 not suportet in dis verzion.
ajd skini PDS backup i pošalji mi je na mail, jer mislim da si sjebao PDS sa svim tim experimentiranjem...
Bih rado da mi ne ispisuje exec loder fail.
A ičemu, imam od prije backup pds-a al ga neče učitat.
Jel bi testpoint tu uopče pomogao?
Zadnji uredio darius : 19-03-2006 u 22:52
morat ćeš testpoint. ajd mi reci kakav ti flash mode prikazuje? jel S Flash neptune, ili blank neptune ili nešto treće?Izvorno postao darius
S Flash neptune LTE
onda bi ti repstudio trebao pomoći... njega pati S Blank Neptune i tamo ne radi. probaj sa demo verzijom...
jesam već.
Nemrem skinut poklopac na testpointu. Nemam lemilicu, a strah me upajačem.
ne sa upaljačem... ostavi to za sutra! lijepo posudi lemilicu i stvar riješena!
Skidam poklopac koji pokazan na ovoj slici. To taj?![]()
da, to je tajIzvorno postao darius
Ajd da ponovim postupak:
Jel trebam zalemit žicuizmeđu testpointa i mase il sam dat kratko kontakt?
Kak taj poklopac vratiti nazat?
Googs, bio si u pravu. Kresnuo testpoint, odradio repstudio, istina prvi put krivo, al repriza prošla ok. Sad ga flasham.
Zadnji uredio Inovator : 20-03-2006 u 23:31
evo, stvar riješena! samo treba ohladit glavu, recimo umit se, ako pušiš, zapalit cigaru, opet se umit i onda na posao...![]()
Sve radi. Fleshan na V550 i planiram ostavit tako. Največi problem bio odvalit onaj debilni poklopac. Svega sam ga ujebo, i nema šanse da ga više vratim. E, da i ova slika testpointa ima krivu perspektivu. Trebalo mi pol sata da skužim da je zarotirana za 90 stupnjeva i uvečana 100 puta.
E, jel bi sad ko mogao da si da truda i objasni mi šta sam ja sve zeznuo, i kak sam to popravio. Ja samkemičar pa mi ovo sve novo. Fer sam vidio sam kad smo imali fiziku![]()
Zadnji uredio Inovator : 20-03-2006 u 23:30
s kojom lemilicom si maknio poklopac.Izvorno postao darius
jel radi buduci da ga nisi vratio?
Izvorno postao khideg
Inače se skida puhalicom, na vrući zrak ali čini mi se da ga je darius skidao s nekom polugom![]()
Bookmarks