kada dolazi u hr??
kada dolazi u hr??
Pitaj mailom u mobisu. www.mobis.hr
Ili ih nazovi - brže ćeš dobit odgovor.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo danas sam dobio odgovor iz mobisa da je 7250i stigao i da mu je MPC 4399,00 kn, a kolko znam ta cijena je bila i za 7250.
Skupo! Pored SE T610 uopće nema smisla razmišljati o nekom drugom telefonu te klase!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
100% correct answer...
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
koja je uopce razlika izmedju 7250 i 7250i???
Pogledaj ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1827
Uglavnom, stavili su neke funkcije koje su neki proizvođaći imali prije 2 godine!![]()
VIPnet ga već ima u ponudi za 4391 kn.
previse
aha, i znaci, diskusija nije zavrsena... jel razlika samo softwareska, pa se moze flashat... ili je i hardwareska...?
7250i ima zoom
Ako si gladan pojedi nesto
ma fakat se pored t610 definitivno ne isplati
meni je dobar Sagem X6 ima bolju kameru od t610
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks