Evo ovako, malo sam trazio na netu. I taj ipod video mi ipak ne pase. Ako razmislim pozitivne stvari su mu:
jako dobro izgleda, za tu velicinu ima jako puno gb, ima dobar, jednostavan meni, i lako se spoji sa pcom, znaci nema puno zivciranja oko toga, ima jako dobar (ostar i velik) display za gledanje filmova,
ali negativne stvari su mu: baterija traje samo 2sata (mozda malo i manje) ako gledas filmove na njemu. Znaci, ta funkcija uopce ne pali kak treba. Pa ako idem na put onda mogu samo gledati 1 KRATKI film i onda? Gledati finu prirodu. A baterija se nemoze mijenjati. Nema line-out, i brzo se vidi ogrebotine na njemu, ima samo jedan usb kabel, koji je i ujedno punjac, znaci da ga mogu puniti kad ka ukopcam na pc...koja glupost (al sam cito da punjac za njega se moze u germany nabaviti za 2eura)
i onda ako vidim cijenu od 300eura, da bar ima dobru bateriju onda bi ga cak i kupio. Znaci sad razmisljam o necem drugome.
U cem je razlika izmedu iaudio x5 (280eur)i xaudio x5l? (310eur) Samo trajanje baterije?
Sony NW-A1000 –6gb-(160eur) il NW-A3000 -20gb- (230eur)
Apple iPod nano 4 GB (225eur)
Jel ima te vi jos koji savjet? I koji da uzmem? Koje su pozi, a koje negativne stvari kod ovih navedenih playera?
Imam pitanje uvezi ove sonyeve. Kako to tocno ide sa prebacivanje muzike na pc? Koji software? Jel mogu samo sa explorerom? I jel mogu muziku na drugim kompu staviti?

Odgovori uz citat
Bookmarks