Ako ti je bitan software uzmi Ipoda! Muziku ti rasporedi po izvodjacima, albumima, zanru i vrlo je pregledan i ugodan za koristenje!
Najbolje da vidis kod nekoga kako player radi i po mogucniosti ga kupuj vani jer je puno jeftiniji(amerika posebno)
bok,
moje pitanje je koji da si kupim mp3 player? imam sada iriver h10 i nisam zadovoljan. njegov software je jako los. htio bi ga prodati i kupiti si nekog drugog, ali kojega? jel mi mozete neke preporuciti?
i za koliko love bi mogao dobiti za irivera?
dankeschön
Ako ti je bitan software uzmi Ipoda! Muziku ti rasporedi po izvodjacima, albumima, zanru i vrlo je pregledan i ugodan za koristenje!
Najbolje da vidis kod nekoga kako player radi i po mogucniosti ga kupuj vani jer je puno jeftiniji(amerika posebno)
Gle, niti si naveo da li preferiraš HDD ili flash, da li ti ekran u boji igra ulogu, težina, autonomija, i, na kraju, koliko misliš potrošit.
Budi malo konkretniji, pa ćeš dobiti i konkretne savjete![]()
Testis unnus, testis nullus!
u tome je stvar= nemam pojma!
jedino znam da mi je izgled najbitnije! mislio sam potrositi... oko 2000kn. al tko zna, mozda mi pokazete neku zvjer od playera pa bi dao i vise.
sta mislite o ovom sony:
http://www.netzwelt.de/news/71371-so...envaio-im.html
minimum mora biti 4gb.
a sony player nije bas dobar kad je pitanje uvezi prebacivanja mp3 na pc, jel tak?
to bi me jako zivciralo.
a nano? jel se isplati uzeti? kao da ga uzmem u inozemstvu?
Po meni se vise isplati uzeti Ipod-a od 30gb! Ako si iz Zagreba onda odes busom do Gratza(80kn povratna) i tamo kupis za 329eura a kad ti vrate pdv ispadne te oko 275eura! To ti je oko 2100kn sa putom, a kod nas za te pare ne mozes kupit ni Nano od 4gb!
Edit
Nano 4gb ti je oko 220eura bez pdv-a, pa ti vidi jel ti se isplati! Za 400 kn vise dobijes 26gb vise memorije!
Izvorno postao kresoml
Ovo potpisujem.
Još kad bi imao nekoga u Americi da ti uzme iPod video 30 ili čak 60 GB, pogledaj
njihove cijene...
Testis unnus, testis nullus!
ipod od 30gb? jel mislis na ipod video? il kojeg mislis? koliko dode ipod video in austria? a kakav je taj ipod video? jel mogu gledati cijele video filmove? a ako ga spojim na pc, jel moram posebni software instalirati? ako da, jel ima winamp neki plug?
Ma taj od 30gb je video, filmove trebas prebaciti u mp4 format, a sto se tice softwarea mozes koristit i iTunese a i Winamp ima plugin za iPoda!
Evo ovako, malo sam trazio na netu. I taj ipod video mi ipak ne pase. Ako razmislim pozitivne stvari su mu:
jako dobro izgleda, za tu velicinu ima jako puno gb, ima dobar, jednostavan meni, i lako se spoji sa pcom, znaci nema puno zivciranja oko toga, ima jako dobar (ostar i velik) display za gledanje filmova,
ali negativne stvari su mu: baterija traje samo 2sata (mozda malo i manje) ako gledas filmove na njemu. Znaci, ta funkcija uopce ne pali kak treba. Pa ako idem na put onda mogu samo gledati 1 KRATKI film i onda? Gledati finu prirodu. A baterija se nemoze mijenjati. Nema line-out, i brzo se vidi ogrebotine na njemu, ima samo jedan usb kabel, koji je i ujedno punjac, znaci da ga mogu puniti kad ka ukopcam na pc...koja glupost (al sam cito da punjac za njega se moze u germany nabaviti za 2eura)
i onda ako vidim cijenu od 300eura, da bar ima dobru bateriju onda bi ga cak i kupio. Znaci sad razmisljam o necem drugome.
U cem je razlika izmedu iaudio x5 (280eur)i xaudio x5l? (310eur) Samo trajanje baterije?
Sony NW-A1000 –6gb-(160eur) il NW-A3000 -20gb- (230eur)
Apple iPod nano 4 GB (225eur)
Jel ima te vi jos koji savjet? I koji da uzmem? Koje su pozi, a koje negativne stvari kod ovih navedenih playera?
Imam pitanje uvezi ove sonyeve. Kako to tocno ide sa prebacivanje muzike na pc? Koji software? Jel mogu samo sa explorerom? I jel mogu muziku na drugim kompu staviti?
evo cak sam vidio da iaudio x5 20gb bez radia kosta 250eura!
http://www.mp3-player.de/produkte.ph...0a83a1a3b39080
sto se mene tice najbolji mp3 player je creative tx.....imam verziju od 128mb i stane 30 pjesma gore bez problema....a ako ih kompresirate i do 50.....
probao sam razne vrste mp3 playera...od iaudia preko noname mp3-a do applea....
i mogu reci da je creative najbolje rjesenje....
mislim da sa niti jednim playerom nemozes ocekivati dugo trajanje baterije dok gledas video
imas pravo coma, to sam i ja skuzio i zato sam se odlucio da kupim samo one playere ispod 10gb.
i sonyeve necu, zbog softwarea, pa sam neke zanimljive nasao:
sandisk sansa e270 (6GB)=
http://reviews-zdnet.com.com/SanDisk...-31684140.html
Philips GoGear HDD1420 ili 1620 (1.ima 4gb, drugi 6gb)=
http://www.netzwelt.de/news/73094-mp...r-hdd1420.html
mozda ipod nano, al nisam bas najdrazi njegov fan.
pitanje je, jel netko imao ta 2 playera? jesu li ok? kako ide prebacivanje pjesme? jel se moze samo sa explorerom? il moram imati uvijek sasobom njihov software?
ovaj sandisk je i meni zapeo za oko,ali sumnjam da je dobavljiv kod nas btw. to je također vido player
Bookmarks