kupio sam je ja i mob je savim solidan...jedino neke oceivane stvari(baterija...)Ali mora se priznati da su napravili dobar posao u motoroli kad su njega izdali...
Meni je frend otkodirao E1000 s vipa za 80kn, 9 od 10 ide bez problema a ako imas srece da imas bas tu jednu od 10 onda se mora otvarat mob... Za tu cijenu ok al mene je izuzetno razocarao mob, slike su neusporedivo losije nego na d500, tezak je ko kamen, baterija mi je drzala jedva jedan dan itd da ne nabrajam dalje.
kupio sam je ja i mob je savim solidan...jedino neke oceivane stvari(baterija...)Ali mora se priznati da su napravili dobar posao u motoroli kad su njega izdali...
Da, i ja sam ga uzeo...
Mobitel je stvarno vrlo dobrih mogućnosti, i po meni odlično leži u ruci... Brz je, kamera je (s pravim osvjetljenjem) vrhunska... A zvuk mp3a bolji nego što sam i mislio da može biti...
Jedino je vodafone software smeće i bugovit do boli. Nećete vjerovati, ali ne mogu obrisati biti jednu brzu bilješku s mobitela, jer se svaki puta resetira kada izabrem "izbrisati".
U ponedjeljak kad skinem firmware i bacim ga gore, tek tada će mobitel pokazati što sve može...
Nadam se samo da će sve glatko proći...![]()
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Daj mi recite kakav je zvuk na E1000
dali je 3d stvarno jasan i glasan i dali se
da usporediti s drugim mobitelima(kojima??)
Dali stvarno je dobar za glasna okruženja?????
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja sam ga morao naručiti jer ga kod nas nema... stiže u ponedjeljak ili utorak![]()
zvuk je ludnica! što se tog tiće, nećeš se razočarati!Izvorno postao Vuki
Vezano uz zvuk, ima jedan file (audio_cfg.db) koji ga još dodatno pojačava (oko 30%)... Tim fileom treba samo zamijeniti postojeći u mobu (budući da E1000 nema gain table, ovo je najlakša metoda)...
I kao što GoGs reče, nećeš se razočarati...
da, istu stvar ima i V3x, gain table je prošlostIzvorno postao CyberLord
inovator kak se to radi...to sa zvukom?
otvoriš neki program, recimo P2K manager i taj file pregaziš sa onime koji je na mobitelu!
a di da skinem audio_cfg.db?
Stavio sam link na temu gdje se traže fileovi...
zbog preopćenitosti ove teme i zbog odlaska u offtopic, zatvorena je.
![]()
Bookmarks