To je po meni jedan od najboljih printera...
Ja imam predhodnu verziju...
Uzeo sam ju zato što ima već tinte za njega od drugih proizvođača...
Tinte za tvoj printer su se počele proizvoditi prije mjesec dana, i prije tjedan dana su bile u vemilu, cijena boje = 20 kn svaka i crna = 17 kuna...
Sad mislim da su 27 boje i 25 crna...
Najbolje je da odeš u vemil... u Osijeku...
Ja tamo kupujem boje...
Evo vako..
Moj štampač ti je nonstop uključen i jednom dnevno ga onako namjerno ugasim upalim...
Što se tiče samog paljenja, on pri procesu ne troši boju nego boju miješa. To je jako dobro za njega...
Štampač može da piše ako nedostaje jedne boje, potrebno je na opcijama printanja u detaljnom okviru odrediti : koristi samo ovu / ove boje...
Aparat epson je aparat za češče korištenje... to je istina... Mislim da bi ga ubilo da 2 godine ništa ne printaš i nijedanput ga ugasiš upališ... ali kontam da se to neće dogoditi...
Epson ima odličan sistem boja... i odličnu glavu..
Zamjenske boje su potpuno identične originalima, samo ih proizvode proizvođaći koji proizvode i neke ostale boje. Epson ima inače Cyan, Magenta i Yellow boje dok svi ostali proizvođači koriste većiom Red, Green and Blue...
Korištenjem ovih svijetlih boja, kojima je tekućina rijeđa od RGB boja, printer rijetko kada osuši ili začepi glavu...
Ja sam već jedno 10 patrona boja promjenio... Dogodilo mi se nekoliko puta da mi se glava osuši. E sad, najbolja stvar kod epsona koja mi se sviđa jest ova:
Odeš na Printing preferences, pa na Maintenance i onda:
Nozzle check će ti isprintati na jedan list da vidiš printa li boja ravnomjerno i jeli glava vlažna...
ako je neravnomjerno, barem jedna od boja, treba ju očistiti, i to se radi samo klikom na jedno dugme koje ti ponudi... Nekada je postupak potrebno ponoviti do 2 - 3 puta... ako treba, ponavljaj i više, ali 100% je da će ti se glava opet navlažiti i da će printati ko kad je bio nov...
Imaš posebno za Head cleaning itd... U biti Epson je prvi aparat koji mi je predivno radio svoj posao i sa zamjenskom bojom... Dakle kad god ti se ispis nesviđa, samo odeš u postavke i na održavanje i tamo sve lijepo klikanjem popraviš....
Iznimno kvalitetan.. isplativ uređaj...![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks