mislim da nema to veze sa pinom od mobitela to je pin od bleutootha...koji konfiguriras u samom bt-u daj malo to pregledajIzvorno postao exotica
Evo pokusavam se spojiti sa Samsung E530 i E730 na V550 preko Bluetooth
pa mi kaze dajte pin, ja dam pin nece da me pusti. Na V550 nastelam pin i pokusam ponovo nece.
Pa pokusam sa V550 na E530 ili E730 i pita me PIN ali sam sigurnost iskljucio na oba samsunga te ukucam pin koji je od mobitela i passwort pin od moba i nece da me pusta.
Moze mi ko pomoci u cemu je stvar ???![]()
mislim da nema to veze sa pinom od mobitela to je pin od bleutootha...koji konfiguriras u samom bt-u daj malo to pregledajIzvorno postao exotica
Jesam, na oba dva mobitela sam iskljucio sigurnost ali me uvijek pita PIN.
Eto ovako: kad pocnem sa E530 spojit na V550 pita me PIN onda ukucam onaj PIN od Motorole, ukucam PIN recimo PIN od mobitela nece ukucam PIN koji je za sigurnost motorole nece.
Onda pokusam sa V550 se spojit na E530 pita me na E530 PIN za spajanje, upisem PIN od E530 nece, dam PIN od V550 nece.
A svi PIN-ovi su sigurnosni pinovi od Bluetootha. Sta je posve cudno navodno je kod svakog mobitela nije bilo potrebno upisat PIN samo kod Samsunga je zahtijevalo.
Kad te pita za taj pin... unesi bilo koji broj... npr. 0000 ...
bitno je samo da na oba oba uneseš isti broj, niej bitno koji je to broj!
pozdrav!
Ma tome je stvar da na obadva unesem isti pin.
Kad sa V550 idem na E530 pita me u e530 PIN !!! recimo 1001 i nece
Kad sa E530 idem na V550 pita me u V550 PIN !!! recimo 2000 i nece
Heeeee !!! Nekuzim kad u postavkam postavim taj pin pa nece !!!
probaj 1234 daj pogledaj malo u uputama mozda ima neki defoltni pin...Izvorno postao exotica
Pa i to sam probao, stvarno mi ne pada da moram mob restartat i onda cu izgubiti neke slike i tonove.... a na kompu jos nemam Bluetooth tako da mi ne pada na pamet sta mogu jos probat..
kak sljaka bt izmedju samsunga???jel oni delaju??Izvorno postao exotica
Bez problema koda su rodjeni za to.... Cak sam isao u drugu soba spajam se sa E730 na E530 bez beda, ista sema PIN i sve FIVE !!!!
Ali na V550 ERROR !!!!!!
Kad spajas probaj jednostavno unjet kod "1" (bez navodnika)
i to na obadva moba
Hvala,to nisam probao,frend je otisao sa Motorolom pa nemogu sad probati,ali hocu.Mozda upali,thanks...Izvorno postao prpic
Ja sa kim god da se spajam i kad nekog ucim kako se spaja, samo kazem da unese na oba moba kod 1 i gotovo, spojeno
A ako opet ne ide, onda mijenjaj FW![]()
A neznam vise ni sam,ispililo me to danas.Ma,najcudnije od svega je sto se on sa drugim mobovima spajao bez beda vec x puta,a s mojim 730 nit sa 530 od moje cure nece.Isto tako je cudno to sto pritom spajanja njega ne pita nikakav kod,a nas nasi telefoni pitaju...Ma,u svakom slucaju kad ga budem vidio probat cemo opet pa cu ukucati 1 kao sto si mi savjetovao.Hvala jos jednom![]()
Moje iskustvo:
Kad se spajam sa necjeg moba na svoj, ne trazi mi kod, ne znam zasto, i isto tako kad spajam dvije motorole onda isto ne trazi kod, sad ne znam...
A i moje iskustvo sa samsugovim prijenosom podataka nije bas dobro, pokuso sam sati sa braticevog moba na SE i nece, nesto jendostavno nece, ne znam jel to problem u meni sto ne znam spojiti, ili u necjem mobu
Evo javljam da sam danas ukucao 1 kao sto sam dobio savjet,ali opet nista.Izgleda da nece biti nista od svega toga![]()
Pa dal ti ide sa nekog drugog moba na v550??
Aha,bez beda.Nije mi jasno,ali odustat cu od toga koliko vidim.Hvala na trudu![]()
dva se pina moraju jednaka unest u mobitel!! Recimo ti u samsung ukucaš 4 nule kad te traži, pa onda i u motorolu isti taj pin. To bi moralo raditi!
Cuj kompa sve to sam probao i ne kuzim zasto nece da se spoji.
Sta me najvise cudi je kad se spajam na bilo drugi mob sve FIVE !!!!
Neznam, da je mob moj vec bi ga se rijesio ili ciao u baju...
Eto pokusavam frendici pomoc jer neznam koja je svrha neprihvatljivosti pina.
Btw. jedno drugoga nadje u mrezi ali konekcija se ne prihvaca. Moj zakljucak je da je rjeco o soft ili se gubim u mislima...
jel si probao napraviti reset v550? ajd to napravi!
Ajde daj mi reset kod za to cudo....ali samo malo sta ne gubim neke slicice ili tonove ???
Ako se ne varam kod reseta se gube pohranjeni podatci ili ne ???
sve su ti nule.........
Bookmarks