Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Threaded View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao exotica
    Da ako ima onu seriju Philipsa Chip-a, pogledaj dobro dali je ta serija ne da nakraju nemoze SECA1-2,IRDETO,VIAACESS itd. otkljucavat, jer meni je bitno da mogu neke kanale gledat koji su kodirani, recimo CANAL+ ili slicno di mozes tekme pratit ili TEQUILA ili KISUQUSE itd.

Ta serija Chipa ti pise na chip-u. Jer zakonski Philips vise nesmije u EU prodavat te Chipove zbog dekodiranja programa.
    Ma kakvo dekodiranje programa, krivo si me shvatio - ja govorim o dekoderskom čipu koji pretvara analogni signal od tunera u digitalni signal koji računalo kraju prikazuje kao TV sliku. Najpojednostavljenije - radi se AD konverteru. A najbolji je trenutno, ponavljam, upravo gore spomenut Philipsov čip. Nema veze sa 'otključavanjem' kanala.
    Ti si vidim zabrijo na DVB s tim otključavanjem (nit ne kužim baš skroz kaj s tim misliš), a meni treba najobičnija kartica (koja može bit i hibridna analogna/DVB, no nije bitno) za gledanje HRT1, HRT2, RTL i Nove TV. Nikakvo otključavanje tu nije potrebno. Samo sobna TV antena.

Usput, kakva je antena potrebna za gledanje DVB kanala? I kakva je slika? I kakva je situacija sa hrvatskim programima (gore navedenim) što se tiče DVB-a?
    Zadnji uredio whiteboy : 18-03-2006 u 16:22
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Slične teme

1. koja TV kartica
    By strelicar in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 29-12-2008, 10:41
  2. Kako se kupuje prijenosno računalo
    By Tommek in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 11-12-2005, 00:24
  3. kupujem laptop...
    By Celikkk in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 03-12-2005, 10:45
  4. Grafička kartica brža od centralnog procesora?
    By brzi in forum Stolna računala
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 29-12-2003, 03:07

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove