zar niko nezna nikakav program(ako uopce postoji nesto kao registry cleaner na pc) koj bi mi pomogo pri unistalaciji? da ne moram sad "5 sati" kopat po registry-una palentu i po win-u
Evo ovako, nedavno sam uso u vode smartpone uredaja, i prilicno sam zadovolja,
ali nerviraju me neke sitnice, instalirao sam neke programe na mpx220 tako da isprobam, e sad mi se dogđa da neke programe jednostavno nemogu unistallirat!
Eto isto tako vidio sam da stariji model (mpx200) imaju wm2005
dali je neko naso wm2005 za mpx220 i isprobo!
Unaprijed zahvaljujem![]()
![]()
zar niko nezna nikakav program(ako uopce postoji nesto kao registry cleaner na pc) koj bi mi pomogo pri unistalaciji? da ne moram sad "5 sati" kopat po registry-una palentu i po win-u
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
Izbriiši ih is program filesa, a onda ih odi izbrisati iz remove programs.
ja san primjetia da su najveci problem "themes" za koje ocito ne postoji nekakav standard nego ih svaki kauboj radi kako se njemu prohtije... pa tako imas temu koja ima startup screen ali nema desktop background, i obrnuto... instalira san nekoliko tema i sada mi je standardna tema na mobitelu "ferrari" ali su startup i shutdown screenovi iz teme alienVSpredator, a ovu drugu temu vise ne mogu ni odinstalirat... trenutacno mi se ne da s tim tlacit dok se ne uhodam s mobitelom skroz ali sigurno postoji neki registry cleaner itd
neće ići ove noćiIzvorno postao Karlo
ma probat cu nesto iskemijat uz pomoc one "_setup.xml" koja se nalazi cab arhivu s instalacijom. tako da u regu vratim na defaultne postavke u regu, lako za file u program files! samo nemam volje![]()
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
Idi na HARD reset,briše sve.
Zadnji uredio Irena : 20-03-2006 u 11:10
Da...kao i kod odraslih Windowsa najučinkovitije rješenje ti je "reinstalacija"
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks