kojim i meni to treba
I na prijašnja dva, serial ATA diska stvar je bila ista... Mislim da sam uspio malo srediti stvar... Sa onim programom čija ikona izgleda kao bivši Vukijev avatar (a jesam majstor) sam si maknuo neke stvari, kao što je sjena od miša i izbornika i slično...
kojim i meni to treba
tune up utilities
valjda sam dobro napisao
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
nego frish-KI, ništa se ne hvališ jel sve radi sad kako spada? nego mene zanima jedna stvar, zašto u Task manageru, u nekim trenutcima kad mi se uspori sistem, system idle process mi kolje oko 90% procesora? s tim da emule ne radi u datim trenutcima ako netko misli da je zbog njega.
Čini mi se da sam već spomenuo da sam isključio neke vizualne kerefeke, kao što je Start bar, koji nema izgled onog iz Win XP, već kao onaj iz Win 2000, te sam maknuo sjene sa padajućih menija i pointera i slično... NE mogu vjerovati koliko su takve sitnice podigle brzinu i stabilnost...
daaa... neki su odavano upoznati sa tim malim trikovima za ubrzavanje. dugogodišnji rad na staroj kanti nauči čovjeka kako biti skroman...![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Pa skroz mi je čudno da na 2.4 Intelu se takve drastične razilke mogu događati... Sad je sve u redu i nemam se na što žaliti... Do idućeg kuršlusa...![]()
Bookmarks