dainese 46
I ja sam je instalirao isve mi je radilo ok ali nisam mogao instalirat nove teme
dainese 46
I ja sam je instalirao isve mi je radilo ok ali nisam mogao instalirat nove teme
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Onda ovako.Ako je ima u Application manageru otamo ju deinstaliraj i još pobriši folder sa nekim file managerom nakon instalacije(trebao bi bit prazan ili uopće nebit ako je sve prošlo OK).I probaj instalirati ovu iz prvog posta jer sam ju zamijenio novom instalacijom koja meni ne radi nikakve probleme.
Nažalost nemam mogućnosti probat na ničem drugom osim 6600 pa nemam pojma kako i što ne radi na novijim modelima.
Izvorno postao rage99
A onda ne znam do cega je...Evo ja sam instaliro ovu "popravljenu" verziju teme i radi super i nakon te sam instaliro jos 4-5 tema i sve radi normalno....Ne kuzim do cega je to...Probaj onda fakat napravit kak gospon autorveli . Ili ju deinstaliraj u Manageru pa izbrisi onda taj folder di se tema nalazi...
Pozdrav
Instalirao sam ovu novu i sada sve radi OK !!!
tnx to sms freak![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Jel ti palo na pamet da ju nekak ponudis vipu da je prodaju kak vec prodaju razne gluposti - melodije i to... (ne mislim za temu da je glupost - za to treba puno vise posla neglo slozit neku glupavu melodiju koja je 10kn) a kolko vidim ljudi hvale pa bi valjda islo...
uz naravno proviziju tebi ili cash unaprijed
Bookmarks