= Citat = Izvorno postao sms freak
Idi u Teme pa kad ti se otvori i prikaže ta koja je izabrana stisni Opcije,Edit i izaberi Colour palette i tu nađi crveni ili Palette 1(koja je na 6600 crvena).

Ma znam to...To sam ja vec sredio...Trebalo je samo sredit malo te boje jer kad mi napise broj onih paleta onda ne znam koja je boja...Ali ja sam to skuzio koja je koja boja, a i kad sam reko da se nece pokazat druga boja to je bilo do mojeg moba...Bio mu je nuzno potreban jedan restart

To mi je jedini problem koji nikako nemogu riješiti,,probao sam već 4 puta napravit taj Wait bar ali mi ga na 6600 uopće ne prikazuje(nego je onaj defaultni od telefona) i neznam što treba promijeniti.

Evo jednog pokušaja sa 10 "frameova" Wait bara pa ako vam se da instalirajte i jaite dali ima promjene.
Hvala na primjedbama,to dosta pomaže jer imam samo 6600 za testiranje tema.
I ako netko zna koji su parametri(duljina prikaza svake sličice u Theme studiu) za i kako napravit tu Wait animaciju neka mi se slobodno javi.
To je jedina stvar koju nisam naučio kako se radi i smeta mi.Imam par tema sa stranih foruma koje imaju te animacije i rade kako treba na 6600 ali mi autor uopće ne odgovara na pitanja pa molim stručnjake za pomoć.

A ova tema je sad odlicna, ovo radi like a charm . Fino se ono vrti kad se provjeravaju pare . I ja ne kuzim kakav se ljudima error javljao . Ja sam temu normalno instaliro ko i svaku drugu.

Hvala jos jednom majstore.

Pozdrav