niko nista!?!
evo razlike su irda velicina izgled u koris sl55 i CIJENA u korist m55
niko nista!?!
ne volim bas taj sl55, ubodi si m55
It's nice to be important, but it's more important to be nice
sl55
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
sl55... predivan je mob, no ne bi si ga nikad kupio... a isto tako niti m55!![]()
TAKO JE VRAZE!
Forumaš godine :)
ne volim simense ali mi je SL 55 bolji od M55
Ako si gladan pojedi nesto
Inace obozavam siemense, i mislim da zasluzuju vise postolje na top5 ljestvici proizvodjaca mobova... trenutno curu nagovaram da si uzme Sl55... no jednostavno joj je preskup... gledao sam na burzi, skuplji je nego u vipu...![]()
ma sl55 je bolji ali jel ta razlika vrijedi tolku razliku u parama? viki zasto sl55? ljudi dajte razloge
Sl55 mi je ljepši a m55 ima pre trendovski look i brzo će postati dosadan. Sl55 je originalan i zato mi se sviđa![]()
Moje misljenje je da SL55 spada pod mobye za njezniji spol,iako ima puno zanimljivih stvarcica koje bi me zadovoljile.
A M55?To je moja klasa i mislim da je odlicno sto se dobiva s njime za tako malo love.![]()
Zar ne?!?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni je isto SL 55 simpatičniji od ova 2 i fakat mi se sviđa... jedan od rijetkih siemensa da mi se dopada. Ali taj piksleliziran i mali displej sa, za današnje pojmove, samo 4k boja, nedostatak BT-a i još neke sitnice (cijena), me odbijaju i od ovog siemensa!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
cijena?!?!? pa to je sminka mob, pogledaj 8910i pa onda reci o cijeni
Cuj,za display i neke druge stvarcice je u redu,ali CIJENA????Poslao: whiteboy
Meni je isto SL 55 simpatičniji od ova 2 i fakat mi se sviđa... jedan od rijetkih siemensa da mi se dopada. Ali taj piksleliziran i mali displej sa, za današnje pojmove, samo 4k boja, nedostatak BT-a i još neke sitnice (cijena), me odbijaju i od ovog siemensa!
Ma daj,svasta.Siemens je po pitanju toga na vrhu jer ima veoma jeftine mobye za ono sto se nalazi u njima,pogotovo zadnju godinu.Pogledaj M(T)50,C55,i naravno SL55.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
definitivno se slažem u ovome sa vikijem, ali kako kaže i coma, svi bi mi neki jebeni tel, ali koliko para toliko muzike.Poslao: viki2win
Sl55 mi je ljepši a m55 ima pre trendovski look i brzo će postati dosadan. Sl55 je originalan i zato mi se sviđa![]()
maraschino - PTICICA
@Eminem:
Što se cijene tiče uzmi za primjer SE koji je redovito pošten u vezi cijene i to smo u više navrata zaključili na ovom forumu. Uvijek daje puno a traži malo! T610 je vrhunski high-tech high-end dizajnerski telefon koji za ono sto nudi košta jebeno jeftino! Daje puuuuno više od jednog SL55 a isto je šminka telefon ko i SL55 a košta puuuuno manje!
@coma: 8910i je već dobio svoju porciju kritika što se tiče cijena, sječaš se? Tako da ne znam zašto ga tu stavljaš za usporedbu. Zašto nisi za primjer stavio npr. T610 koji je isto šminka telefon? Eh, mi Hrvati odmah sve uspoređujemo s najgorim, jeda?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e nemozes po dizajnu usporedjivati sl55 i t610!!!!
A zakaj ne bi mogo? Mogu ja kaj hoću, a IMO oba dizajna su vrhunska i šminkerska i samo je pitanje osobnog ukusa koji ti se više sviđa. Nema mi nikakve veze kaj je ovaj klizno-preklopni, a drugi nije.
Dapače, ti si čak i otovorio thread 'SL55 vs T610' i time u stvari započeo njihovu usporedbu a u tom smislu je dozvoljeno uspoređivati ama BAŠ SVE, pa i dizajn!
ej samo se nemoj ljutiti, sl55 je storen kao sminkerski mob, a t610 kao mob sa puno funkcija!
Ali meni su (IMO!) oba dizajnerski vrhunska i šminkerska. S tim da mi je SL55 više ženskast, a T610 muški s naglaskom na poslovnost.
ma ja gledam da je velikoj vecini prosjecnih ljudi t610 po dizajnu ppuno bolji! ali naravno svako ima pravo na svoje misljenje
Da... npr. moja cura misli da je T610 odvratan...Ja se isto nekako na početku nisam mogao pomiriti s njegovim dizajnom ali sad mi je super. A SL55 mi se počeo sviđati tek kad sam skužio koliko je u stvari mali...
Eh.. malo smo skrenuli s teme...![]()
opet vas dvoje raspravljate zustro... i otisli ste malo off-topic...polakse, bez zle krvi...
@ coma... mozes reci da je T610 sminkerskiji i luksuzniji mob jer ima pola kucista u aluminijskoj izvedbi... a opet mozes reci da je Sl55 manji i slide mobac... oba su sminkerska... sto T68i nije bio sminkerski mob??? To je jedan od najboljih dizajna ikada... nije uvijet za sminkerski mob da ima malo funkcija...
pa i Sl55 ima pozamasni broj funkcija i sminkerski je...
meni su usporedljivi Sl55 i T610 po dizajnu, ali to je sve stvar osobnoga ukusa...![]()
točno tako, stvar osobnog ukusa što se dizajna tiče, a kažu ljudi da se o ukusima ne raspravlja....Poslao: vrag
meni su usporedljivi Sl55 i T610 po dizajnu, ali to je sve stvar osobnoga ukusa...![]()
maraschino - PTICICA
Meni se sviđaju u jedan i drugi!![]()
Bookmarks