Mislim da su mu mane iste kao i kod K750i, pa pogledaj posts prije ovog. Već se raspravlja o manama mobitela... A za ostalo neznam...
Možda vam naslov malo glupo zvuči...
Zanimaju me njegove mane.Kupit ću ga u vipu pa me i zanima da li tamo dobivam sve originalno kao u normalnom paketu(one dobre slušalice i sl.)Koja je verzija softvera koji je u vip-u i molim vlasnike da mi kažu neku zamjerku(naravno ako je ima).Koliki je fps videa i da li može reproducirati MPEG4?Da li ste zadovoljni s njim(vlasnici).
Unaprijed hvala na odgovorima.
Mislim da su mu mane iste kao i kod K750i, pa pogledaj posts prije ovog. Već se raspravlja o manama mobitela... A za ostalo neznam...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nisu bas iste, zato sto D750/W800 ima bolji joystick i ne kvari se kao kod K750
iPhone 5s 16 GB
Ja ne znam da je još itko spomenuo da ima problema sa joystickom na d750 ili w800 kao na k750 koji je žasu!!A što se tiče ostalih mana na w800, mislim da su zanemarive ako i postoje, ne bih mogao izdvojiti trenutno niti jednu, po meni eventualno ona bijela boja kućišta koja je pomalo grda al ajde,nekima je to ok!!
![]()
Da, najveća mana je ruzno kučište![]()
PREDATOR
Mogu samo reci da sam prezadovoljan sa svojim W800 a sto se tice mana stvarno nemam ni jednu na njemu, bogu hvala . Jedino sto bi mozda istakao kao manu ali pod navodnicima je njegova boja, meni se osobno svidja (mada mi je K 750 ljepsi) ali od vec dosta ljudi sam cuo da im ne lezi takav odabir boja na aparatu.
Zadnji uredio mentol : 24-03-2006 u 21:15
mane-ne znam da su bitne - navodno ih u prvom pojavljivanju nisu mogli nabaviti kolika je bila potražnja
abdbda
ja sam isto prezadovoljan, čak mi ljepše i izgleda uživo nego na slikama, jedina stvar koja me smeta je da se ne može isključiti zvuk škljocanja kamere, ili ja to još nisam otkrio...
Vidim da si napiso da ga kupuješ u vipu ali ja ti preporučujem da uzmeš d750i jer je razlika u cijeni oko 1000kn a sve je gotovo isto, a ako baš hoćeš w800 samo staviš na d750i njegov software
There are no shortcuts in evolution.
Samo iskljucis sve tonove na #Izvorno postao Tyler Durden
On s razlogom kupuje u vip-u ali ako pogledas slobodno trziste(oglasnik) nije razlika 1000kn, u oglasniku im je razlika oko 500-600kn ali to se izgubi kad jos dodas cijenu kartice od 512mb i boljih slusalica!Izvorno postao nix1001
Sad vidim da ne mogu updateati niti onoga u vipu,a niti u t mobu pa me zanima da li postoji neki dućan u Varaždinu u kojem bi mogao kupiti normalni se w800i,s čistim firmwareom?
Pozdrav.
Mana - nema Symbian![]()
Šalu na stranu, odličan mobitel, ako ti ne treba smartphone i 3G, onda je w800 pravo rješenje.
Testis unnus, testis nullus!
ne bi ga kupio jer za mobitel preko 1000kn bi dao samo za neki symbian , a dummy phone nikako .
Izvorno postao Eis
kupi ovdje:http://www.emshop.hr/
poštarinu ne plaćaš...dolazi za 2 dana.
Jesi li siguran u to(da li znaš iz vlastitoga iskustva)?
Piše "Dostava:
Dostava se vrši kurirskom službom koja garantira dostavu na području Republike Hrvatske u roku dva radna dana. Trošak dostave tereti kupca, a cijena dostave na području Republike Hrvatske je jedinstvena i do težine od 10 kg iznosi 36,60 kn s pdv-om. U slučaju potrebe slobodno nas kontaktirajte na tel: 021/558 000. Odgovorna osoba za emshop je g. Ivan Maljković"
ako malo bolje pročitaš, vidjet ćeš da za kupnju iznad 1000 kn ne plaćaš dostavu!!
![]()
Ej sorry.Otići ću ja lijepo pristojno u Zagreb i tamo ga kupiti.
Pozdrav.
ne znam zašto takvo nepovjerenje, pa to je Elektromagicov dućan, glavnog zastupnika SE, a i jeftinije je...al dobro svako ima svoje razloge.
Pa moram priznati da ni meni nije jasno to sa EMshopom. Još su počeli nuditi Nokije, Samsunge...Izvorno postao Tyler Durden
Možda je najbolje da kupiš osobno, ZG, Varaždin, gdjegod. Ipak je veća lova u pitanju.
Ali dobiješ odličnu mašinu. W800 je vrlo dobar izbor (za glazbeni fon).![]()
evo sa njihovih stranica:
.... Pitate li se što znače ona prva dva slova "EM" u našem imenu... otkrit ćemo Vam tajnu. Riječ je o skraćenom pisanom obliku tvrtke "Elektromagic MC", jednog od vodećih domaćih uvoznika mobilnih telefona, te ovlaštenog zastupnika i servisni centar za Sony Ericsson, Alcatel, Sagem, te Palm ručna računala...
ako još nekome nije jasno...
Ma koje nepovjerenje?Već dugo nisam bio u Zagrebu pa odmah se mogu malo prošetati onuda...
Bookmarks