vise od pola tih filmova se nemoze svrstat u horore
a tema o filmovima vec postoji
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8514
Odgledao sam ig već mnogo, al već je postalo teško naći neki koji je stvarno dobar. Pa evo neka ljudi kažu koji su pogledali i da kažu svoj opći dojam(konkretno skala od 1 do 10).
recimo:
The Grudge 8/10
13 Duhova 6/10
Down of the dead 5/10
Land of the dead 7/10
serial Hellraisera (moj favorit je 2 taj mi je 10, ali opći dojam svih zajedno 8/10) p.s. ovo nisu filmovi za svakoga ili će im biti odlični ili će im biti odvratni
Below 8/10
The fog 2005 4/10
serial Fredia 7/10
The prophecy forsaken 3/10
Krug 8/10
Resident evil 7/10
resident evil 2 5/10
gledano je još toga, ali tko će ih sve ispisati
We'll tear your soul apart - Pinhead
vise od pola tih filmova se nemoze svrstat u horore
a tema o filmovima vec postoji
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8514
Resistance is futile. You will be assimilated!
pa ok, ova je samo za horore.
Carrie, Hellraiser, Predskazanje, triler/horror definitivno Anđeosko srce, mislim da se tak zval....King ima dobre filmove
Mislim da si bez beda mogao ovo uvrstiti u temu o filmovima, jer sumnjam da će se razviti neka posebna tema samo o horor filmovima... Ali, ako te veseli...
gledao sa pila 1 i pila 2 pravi psiho filmovi,preporucujem pogledati ako ne obozavam mnogo horore.
Get rich or die tryin.....
ima jos tu filmova koji bi se dali svrstat na shemu horora.
Recimo: Pogresno skretanje,pa Hostel,Noc vjestica.Ima ih dosta jos.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a istjerivač đavola??
Volim hororce makar ih poslije skoro uvijek sanjamOd odgledanih dobri su mi bili: svi Egzorcisti, Exorcisam:Emily Rose, Amityville horror, Cabin Fewer, Wrong Turn, House of Wax, naravno serijal "Elm Street Horror" uvijek sam se ježila Kruegera...Hellraiser, ima ih još, al nemrem se sad sjetit.
strava u ulici brijestova je super, no sad kad sam malo ozbiljniji i kad to gledam, nekak mi je smiješno to sve skupa.....ma najgori su oni na temu crkve, vjere...pa legneš spavat, a ono počne namještaj pucketat![]()
Pogrešno skretanje - definitivno jedan od najboljih (9/10)
Zadnje od horora sam gledao
Teksaški masakr s motornom pilom (9/10)
Pogrešno skretanje (9/10)
Skeleton Key (6/10) kraj mi je glup u tom filmu
Dark Water (5/10)
Hostel (4/10)
Ja se u tim hororima više nasmijem nego šta se preplašim pogotovo u filmu Vrisak1,2,3.
Kako sam zaboravila Saw 1 i 2, definitivno dobri.
pravi psiho film ne secam se ime rezisera ko li je taj ludak ko je smislio sve to saw 1 i 2Izvorno postao Mobyfan-ica
Get rich or die tryin.....
saw-odličan film
Pošto također obožavam horore, evo i mog mišljenja:
Egzorcizam Emily Rose - 8/10 (odličan film, neke scene možda malo preuveličane)
Kuća Voštanih Figura - 7.5/10 (Paris Hilton glupa ko inače, odlični efekti)
Amytville (2005.) - 6/10 (OK film, ali ništa spektakularno)
Krug 2 - 7.5/10 (jezovita atmosfera, prvi dio je bolji)
Teksaški masakar motornom pilom - 8/10 (vrlo zabavno, sa puno krvi)
Bom Chicka WahWah
@**gogi** znam da već postoji tema za filmove, ali zaš nebi se jedan thread posvetio hororima, nevidim tu ništa loše, to su najbolji filmovi (barem meni) i kad si već toliko pametan i kažeš da se ti filmovi nesvrštavaju u horore ti ih svrstaj negdje. šta je fredi omedija, jel the grudge možda drama ili je možda helraiser crtani film za djecu...neznam ti meni reci.
dosta o tome...
vidite da, SAW, to je dobar film, ali bih ga ja ipak proglasio psiho-trilerom, mislim je da ima krvi i to, ali nebih rekao da je horor. Tako možemo reći da je i neznam npr. Uboica sudnjeg dana horor ili možda Sedam, ali nisu.
i dali netko zna di mogu nabaviti "The Prophesy : Gods army"
nigdje ga nemogu nać, mislim da je film iz kraja '80-ih.
We'll tear your soul apart - Pinhead
Evil dead 1 - najveci horor svih vremena!!!
Bookmarks