a ne možeš to nis uporediti...psp možeš već za 1600kn nabaviti,tako da bi ti ja to preporučio....imao sam ga i ok je...odlične multimedijske mogučnosti...
Nisam znao kud da ovo stavim pa piše tu
Dal se više isplati kupit nitendo micro za 700kn ili psp za 2000kn
Molim prjedloge od onih koji se razumiju u to
a ne možeš to nis uporediti...psp možeš već za 1600kn nabaviti,tako da bi ti ja to preporučio....imao sam ga i ok je...odlične multimedijske mogučnosti...
pa kaj je nitendo ta loš ipak ima 18 mil.
boja
...čekaj malo, pa ne radi se samo tu u bojama - a rezolucija ekrana, a same igre, te druge mogućnosti itd. ... to gledaj...Izvorno postao nix1001
...evo specifikacija PSP-a:
DIMENZIJE
širina: 2.4 cm
duljina: 16.7 cm
visina: 7.6 cm
PROCESOR & MEMORIJA
Tip: 333 MHz, 128 bit
RAM: 32 MB
veličina cache memorije: 4 MB
kanal: Stereo
DISPLAY
tip: LCD display 4, TFT active matrix Color Internal
tip displaya (projector): LCD display
resolucija: 130,560 pixels
boja:24-bit (16.7 millioa boja)
NAPAJANJE
baterija: 1 punjiva Lithium ion
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 17-03-2006 u 20:58
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
GB Micro je u biti GB Advance, samo u drugom kućištu, totalno neusporedivo sa PSPem. Imamo doma GB Advance SP i PSP, to ti je kao da uspoređuješ VW Polo i Lamborghinija.
P.S., već sad (doduše, sa jako niskim framerateom) možeš GB Advance igre emulirati na Symbianima...
Zadnji uredio marko6630 : 18-03-2006 u 03:26
Testis unnus, testis nullus!
potpisujem ovo što marko kaže,i sam sam imao psp,igro nintendo,neusporedivo a da se sam u to uvjeriš najbolje je da prije kupnje odigraš nekoliko igrica na svakome od njih....
neznam koliko su dogurali sa pspom do sada jel sam ga prodo prije kojih mjesec-mjesec i pol ali vjerujem da se i na njemu mogu igrat igrice od GB Advance... ja se sjecam da sam pokreto romove od nintenda koji su uredno radili.a uzmi u obzir i da je psp sonyjev proizvod koji če ga gurati što duže i njegovo vrijeme je tek počelo,...igrice je moguče igrat na ilegalan način i gledaj na to ako jednokratnu kupovinu što je meni osobno velika prednost
evo ja imam GBA SP i PSP... samo da ti kazem da se to nemoze usporedjivat, definitivno PSP...
@sodom moze se emulirat gba na psp-u... samo to je jos uvijek u razvojnoj fazi... malo steka, nista strasno...
Zadnji uredio muras : 18-03-2006 u 12:42
.....cute but psycho.....
a dobro onda cu vjerovatno kupit psp, ali dok još malo padne cijena (bar 1500)
Izvorno postao sodom
Eto, GBA možeš i na PSPu emulirat, stvarno nema razloga da ne kupiš PSP![]()
imas i nintendo ds,a za koji mjesec izlazi ds lite(poboljsana verzija!!)
To je nasljednik gameboya,ima dva ekrana,donji osjetljiv na dodir,mikrofon,wifi....
Ja imam i PSP i DS i na dsu su igre zabavnije(i jeftinije,a i ds je jeftiniji-1000kn,igre 330kn!!na dsu mozes igrat i igre za gameboy advance-micro!!).
Pazi,da bi na PSPu mogao igrat ikopije mora bit najvise fw2.0,sve vise od toga nemozes igrat kopije!!
ds nije nasljednik gba, vec kao neka potpuno nova konzola.... nasljednik gba je gba SP, pa gba micro... a ovaj DS lite je DS u manjim dimenzijama...Izvorno postao disco
Ja bih ti preporucio PSP, imas puno mogucnosti kao Wifi medjusobno igranje ili cak se mozes spojit na Wifi DSL modem pa surfas po netu. Ali ta igrackica je skupa ali te pare vrjedi...
Btw. igre su veoma dobre i grafika je O.K. za to malo cudo.
![]()
I ds lite ima nemoguce bolje ekrane,i osvjetljene i boje i brzina odziva i kut vidljivosti od starog ds-a(i jacu bateriju ima!),ima cak svjetlije ekrane od PSPaIzvorno postao muras
Da, ali ako želiš igrati piratske igre, nećeš moći koristiti web browser, budući da samo novije verzije firmwarea podržavaju internet, a na njima se ne mogu vrtiti romovi.Izvorno postao exotica
mozes koristiti web browser na 1.50 ali ne sluzbeni od sonya, nego neki poput Fired up browsera ili wipeout pure browser... pokreces ih s umd emulatorom... ali ovo je vec offtopic...Izvorno postao marko6630
Još samo pitanje kak mogu nabavit piratske igrice i dal uopće idu na psp illi nitendo jer na ps2 nemam čip pa sam kupovo igrice za 400-500kn , a nisu ga mogli ugradit jer bilo previše prašine
There are no shortcuts in evolution.
igrice skidaš sa neta ,one su u iso formatu,ubacuješ ih na memorijsku karticu i pokrečeš sa piratskim programom.vrlo efikasno a imaj na umu da se autonomija povečava kada psp čita sa memorijske kartice u odnosu na umd disc.
I na DSu i gameboy-u mozes igrat pirate,ali moras imat flash karticu i passme....al to je u HR nemoguce nabavit,jedino izvana il preko neta...
Za PSP je puno lakse sve nac jer je zastupljeniji u HR...
za psp ti netreba nikakav hardver osim karticetako da tehnički nemaš što tražit, broadband konekcija i nema ti granica.
Bookmarks