Oće to nekad tak zafrkavat. Jedino riješenje ti je isprobavat flashove dok ne nađeš neku koja ne zeza.
Evo pokusao sam staviti novi softwer i sve prode super i kad sam upalio mob na unutarnjem ekranu mi se trese ili drhti pozadina lagano i nije cista slika! Ima ko kakvu ideju kak to popraviti! Pokusao sam opet flashati s drugom verzijom i opet isto!
nema potpisa
Oće to nekad tak zafrkavat. Jedino riješenje ti je isprobavat flashove dok ne nađeš neku koja ne zeza.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
nije tako... to ti ovisi o podlogi i o kontrastima boja. probaj malo mjenjat podloge, pa ako i onda isto sere, onda napravi backup pa probaj stavit monster pack.
@darius: ispravio sam te samo zato što si naveo flash, ali ipak je najbolje da na mobitel sjedne monsterpack....![]()
ne kuzim kak to mislis da mijenjam podloge?
stavio sam 2 razlicita monster pack-a i sa svakim isto!
nema potpisa
onda je do hardwarea.... imaš big problem nažalost... a stvarno neznam koji je uzrok... nikad mi se nije deslio tak šta.![]()
Men je drago kad me se točno ispravi.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Meni se to desilo 2 puta dosad, i rješenje je bilo u gašenju moba. As simple as that!
S tim da sam ga prvi put ugawsio, pa upalio i mir, a drugi put, nakon hrpu vremena, sam ga morao dvaput gasi-pali. Ali sredilo se sve samo od sebe.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks