evo još jedan kojem baterija traje podosta, a i sve ostalo mu je ok: SE W550
Uzmi SonyEricsson K750i ili W800 ,mobiteli su odlični i imaju odličnu bateriju bolju od bilo koje nokie.
Panasonic ima isto odličnu bateriju samo nema baš neki top model trenutno.Ja sam imo onaj mali panasonic GD 55 baterija mi je znala potrajat do tjedan dana.
evo još jedan kojem baterija traje podosta, a i sve ostalo mu je ok: SE W550
na motoroli c115 traje i 8 dana.
Presuda je pala. Nokia 6230i. Sad bumo vidli kak ce bit.
Inace, dugo sam razmisljao izmedju Nokie 6230i i onog Panasonica SA6, ali najveci problem je sto taj Panasonic nema Bluetooth. Da ima, odmah bi njega uzeo.
A kako kazu zastupnici za Panasonic (Alea), nove verzije SA7 nece bit u Hrvatskoj![]()
ako želiš imaš motorolu l6 u opisu ti piše da je na čekanju negdi oko 300 sati a ima i blouetooth.....tako da to ti je moja preporuka......
ne znam za vas, meni je baterija na SE Z600 trajala 7 dana, mob ima bluetooth i više opcija nego većina mobova danas. jedino nema mp3 i ima VGa foto....
I'M SUPERMAN!
a koje su to opcije ako se smije znati?
imao je sve funkcije kao t630 i nesto bolji ekran i koje druge funkcije?Izvorno postao david_ri
Dečki malo ste OT...
Po meni, najbolji bi izbor bio neki od SonyEricsson modela (k750/d750, W800, W550, W600), ili Nokia 6230i, 6270(ali neznam kolko njoj traje baterija)...
A pokušo bi izbjeći Symbian modele Nokie... Jer iz vlastitog iskustva znam da im baterija kratko traje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
slazem se sa ićom nemoj ni pomisljat na symbian.mislim da je 6230i sasvim ok![]()
Bookmarks