Mozda cu opet sada biti oznacen kao ko zna kakav provokator ili sta vam vec padne na pamet,ali se nadam da se redovni forumasi secaju svih mojih postova po ovakvim pitanjima,i da znaju da sam uvek na strani kolegijalnosti.Da se ne ljutim na nikoga sa foruma,i da sam uvek protiv nepotrebnih banova.... ali,da zelim uvek i podrzati one za koje mislim da nisu zasluzili ban.I sam sam bio banovan i vodio svoju bitku sa moderatorima,i priznam da sam je izgubio,ne zato sto gresio,nego zato sto ipak oni imaju moc i oni odredjuju ko je dobar (podoban),a ko nije.... no,nebitno sada.Moram vam reci,da iako sam na modemu,i nemam bas vremena za elaborate i vracanje npr. na zakljucane teme,ali sam se malopre vratio na topic o Milosevicu da vidim gde je to Mobman pogresio?I moram vam reci,da ja i ne vidim,sta je decko tu lose napisao... ili ste mu mozda brisali neke postove?Sve sto je napisao ima veze sa vladavinom Milosevica.... mozda je imao samo drugaciji (ironicniji stil),ali ja nijedan njegov post nisam doziveo kao uvredljiv,a takodje smatram da nijedan nije isao OFF.I zaista stajem na njegovu stranu ovaj put.
A mobmanu ipak porucujem da se ne nervira mnogo,jer je i on samo jos jedan Don Kihot na ovom forumu.... procice i taj ban,vratices se ti nama opet.
Jos nesto mobmane,to sto me je Nered nazvao tako kako me nazvao u tvom PM me ne uzbudjuje,jer je postupio ok i nije mi pisao iza ledja,vec je i meni "u lice" sasuo tj. napisao sledece na PM:
sve to sa naslovom Jebote jesi ti normalan?e sad si si sam kriv majstore. ljepo sam zamolio da ne jebete po temi i obrisao par postova al ti nemas izgleda pola mozga pa se ponasa tako kako se ponasas. evo jednostavno mozes racunati s tim da cu ti brisati postove i jebati te sad na svakom cosku foruma, a ti se zali upravi vodovoda.
nemoj odgovarat na post jer ga necu procitati
Moj odgovor mu je bio:
Samo mi tacno navedi gde sam zasrao.... necu se buniti!
Znaci,ne smatram da smo isli off,jer je sve bilo vezano za Milosevica.Dalje,dobio sam i savete od odredjenih forumasa (sami ce se prepoznati) da pametni forumasi i ne pisu u tom topicu i da je on otvoren cisto radi licnog zadovoljstva Nereda i da ce biti sranja sa svima koji ne misle kao on.Nazalost,priznajem,pogresio sam sto sam uopste zalazio tamo,Nerede evo javno ti se izvinjavam,pred svima.Vama koji ste mi dali te savete evo priznajem,ispao sam glup,ali jbg,covek se uci dok je ziv!!!!
Da skratim ja ovo,u tri crte:
-dajem podrsku mobmanu
-zivela kolegijalnost na forumu
-molim Nereda da povuce pretnje o brisanju mojih postova i k***nja po coskovima
pozdrav,

Odgovori uz citat
Bookmarks