Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 45 od 45

Hybrid View

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ova tema je otisla duboko u s****, u principu bi trebaloi sve potliticke postove izbaciti van, a sta se tice moderatora malo pretjeruju sa svojim misljenjim u javnosti jer je ispalo nekulturno... A da ne govorim ko je kada isao u Off.... Iskreno receno nered se stvorio tik tak samo zbog jednog komunistickog klosara.

Ako ste malo pametniji mozete se svadjat na pametan nacin ali ne silazit sa puta, ali tu je jos obaveza od moderatora da ima uvid i da na PM daje upozorenje na obadvije strane....

Btw. ne cudi me da ovdije jos dan danas zive u ratu...

Ali kazne su kazne, ebiga neki ce nauciti skime mogu razgovarat a neki nece niti s nekima razgovarat.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i mislim da nakon svega ja nisam zaslužio ovdje kaznu.... jer se u toj temi (kako je milošević otegnuo papke) toooliko offtopičarilo da se nakraju počelo pričat čak i o dresovima pa niko nije kažnjen osim mene! vi koji ste o tim dresovima pričali nemojte krivio shvatit ne želim ja da vas banaju..... eto toliko....

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozda cu opet sada biti oznacen kao ko zna kakav provokator ili sta vam vec padne na pamet,ali se nadam da se redovni forumasi secaju svih mojih postova po ovakvim pitanjima,i da znaju da sam uvek na strani kolegijalnosti.Da se ne ljutim na nikoga sa foruma,i da sam uvek protiv nepotrebnih banova.... ali,da zelim uvek i podrzati one za koje mislim da nisu zasluzili ban.I sam sam bio banovan i vodio svoju bitku sa moderatorima,i priznam da sam je izgubio,ne zato sto gresio,nego zato sto ipak oni imaju moc i oni odredjuju ko je dobar (podoban),a ko nije.... no,nebitno sada.Moram vam reci,da iako sam na modemu,i nemam bas vremena za elaborate i vracanje npr. na zakljucane teme,ali sam se malopre vratio na topic o Milosevicu da vidim gde je to Mobman pogresio?I moram vam reci,da ja i ne vidim,sta je decko tu lose napisao... ili ste mu mozda brisali neke postove?Sve sto je napisao ima veze sa vladavinom Milosevica.... mozda je imao samo drugaciji (ironicniji stil),ali ja nijedan njegov post nisam doziveo kao uvredljiv,a takodje smatram da nijedan nije isao OFF.I zaista stajem na njegovu stranu ovaj put.
    A mobmanu ipak porucujem da se ne nervira mnogo,jer je i on samo jos jedan Don Kihot na ovom forumu.... procice i taj ban,vratices se ti nama opet.
    Jos nesto mobmane,to sto me je Nered nazvao tako kako me nazvao u tvom PM me ne uzbudjuje,jer je postupio ok i nije mi pisao iza ledja,vec je i meni "u lice" sasuo tj. napisao sledece na PM:
    e sad si si sam kriv majstore. ljepo sam zamolio da ne jebete po temi i obrisao par postova al ti nemas izgleda pola mozga pa se ponasa tako kako se ponasas. evo jednostavno mozes racunati s tim da cu ti brisati postove i jebati te sad na svakom cosku foruma, a ti se zali upravi vodovoda.
    nemoj odgovarat na post jer ga necu procitati
    sve to sa naslovom Jebote jesi ti normalan?

Moj odgovor mu je bio:
    Samo mi tacno navedi gde sam zasrao.... necu se buniti!

Znaci,ne smatram da smo isli off,jer je sve bilo vezano za Milosevica.Dalje,dobio sam i savete od odredjenih forumasa (sami ce se prepoznati) da pametni forumasi i ne pisu u tom topicu i da je on otvoren cisto radi licnog zadovoljstva Nereda i da ce biti sranja sa svima koji ne misle kao on.Nazalost,priznajem,pogresio sam sto sam uopste zalazio tamo,Nerede evo javno ti se izvinjavam,pred svima.Vama koji ste mi dali te savete evo priznajem,ispao sam glup,ali jbg,covek se uci dok je ziv!!!!

Da skratim ja ovo,u tri crte:
    -dajem podrsku mobmanu
    -zivela kolegijalnost na forumu
    -molim Nereda da povuce pretnje o brisanju mojih postova i k***nja po coskovima

pozdrav,

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -malo se previse izvinjavas!
    -zasto molis Nereda za povlacenje prijetnje?ono sto je rekao,rekao je!
    -zasto ti je sad vazna kolegijalnost???

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zmija
    -malo se previse izvinjavas!
    -zasto molis Nereda za povlacenje prijetnje?ono sto je rekao,rekao je!
    -zasto ti je sad vazna kolegijalnost???
    Nadam se da si procita sta je pinokio napisao.

Evo nezelim se previse petljat, ali vidim da Mobman nije zasluzio kaznu i da je NERED pogrijesio u vezi kazne..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ne radi se o njemu,nego o pinociu!

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @pinocio - za tebe samo dvije stvari.

prvo - prestani konačno provocirat po forumu, malo si za kolegijalnost i kontra nepotrebnih banova, ali zato na forumu neprestano provociraš (a da me ne pitaš gdje i kako, evo ti odmah par: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=148 , http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=161 )

a drugo - koliko si ti čovjek od principa, samo da te podsjetim da kad si ti bio, kako to lijepo nazivaš 'don kihot na ovom forumu', rekao si da te isti više ne zanima i da se nećeš vraćati, k tome naglasio da si ti čovjek od riječi i da je tvoja riječ čvrsta.

dakle, mislim da to dovoljno govori o tome kakav si, a u forumskom svijetu za takve postoji i oznaka - TROLL. pa ti nastavi dvolično s jedne strane promicat kolegijalnost a s druge istovremeno provocirat ostale forumaše na forumu. al pazi da te umjesto nereda ne dočekam ja, tada te na forumu više neće biti.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ban od 5 dana je kazna!

Kazna za Off topic!

Moze biti i treba biti dodijeljena bez prethodnoga upozorenja forumasu ili obavijesti na PM!

Dodjeljuje ju moderator, super moderator ili administrator, stupa na snagu odmah cak i ako se clan kojemu je dodjeljena, ne bi vjerovali, sa time ne slozi!

Inace vrijedi gore navedeno! U ovome slucaju, smatram, kako je mobman, popio ban samo zato jer je neredu odgovorio istom mjerom kako je ovaj i zasluzio. Da je ban bio kazna iskljucivo za off topic trebao je biti dodijeljen i prije PM - a, i bez PM - a, i to barem desetorici koji su mlatili praznu slamu u toj temi. Cinjenica da je dodjeljen nakon PM - a svjedoci o tome kako je ovaj ban, A NAPOSE NACIN na koji je dodijeljen i obrazlozen, samo demonstracija sile, sto definitivno ne bi trebala biti privilegija koju bi si moderator trebao dopustiti.

U sferu PM - a smatram da ne treba ulaziti. Izvlaciti necije PM ove i postati ih na forum nije u nicijemu interesu. To ne zelim komentirati, uostalom ove prizemnosti i plitka vrijedjenja u dva navedena PM a, nisu niti dostojni komantara, jednako kao niti ona besmislica o odricanju piva i cevapa u svrhu samokaznjavanja...proizvoljni purgatorij...bljuv!

Da se mene pita svi koji su uopce nesto postali u navedenu temu o Milosevicu, trebali bi popiti ban na barem 5 dana, da slobodni od foruma mogu, nesmetano u medijima ispratiti sve bitne detalje tako prevaznoga dogadjaja!

Pored toga staviti temu na javni forum, kako je netko "otego papke" pa bio to i Milosevic, u najmanju je ruku neukusno.

A pinocio...ne glumataj!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    nisu niti dostojni komantara, jednako kao niti ona besmislica o odricanju piva i cevapa u svrhu samokaznjavanja...proizvoljni purgatorij...bljuv!
    Nije to bilo samokažnjavanje, to sam ja napisao, i trebalo je malo smiriti strasti... No, svatko ima pravo na svoje mišljenje...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u redu misim da je sad svima nakraju jasno da nisam dobio ban radi offtopica nego to što sam se usudio progovoriti i vratiti moderatoru neredu na uvrede....al nema veze , ja sam od početka znao da ću ja izvući deblji kraj jer to je ekipa koja se dobro zna i štiti leđa jedan drugome, ja sad prihvaćam ovaj ban jer vidim da mi se uzalud truditi oko toga , al nije meni ni nije stalo baš do tog bana nego je to više pitanje principa.. odnosa moderator - forumaš..... neznam zašto je nekima toliki problem priznat svoju grešku...al u to neću ulazit.... ZNAĆI PRIHVAĆEM BAN (iako ga nisam zaslužio)

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i još jednom H_V_A_L_A ljudima koji su me podržali....

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. izgubio sam pola sata da bih ovo pročitao ovu bibliju ( ali nisam sve) ali pošto sam bolestan imam vremena
    2.Ako je korisnik upozoren da ne offtopičari to nebi trebao i zaslužuje javnu opomenu kao naprimjer što je sodom upozorio mrcina. a da je on nakon upozorenja nastavio tek onda zaslužuje kaznu od 5 dana čak i više ( nešto kao u nogometu prvo žuti - javna opomena pa tek onda crveni a ako je u nekoliko tema offova isto kazna (2 žuta u dvije različite utakmice)

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ne radi se tu o nikakvom offtopicu , oni se sad izvlače na to... jer mene moderator nered nije bannao zbog offtopica nego zbog toga sto sam mu se usudio odgovorit na uvrede ,a i sam mi je to dao do znanja zaključit..... prema tome smatram da ovo nije fer.... neznam zašto je toliko teško priznati grešku? , pa zar je to ispod časti?.... ja sam napisao za ono sto sam mu odgovorio da nije bilo fer od mene , on meni da je i on mogao to lijepše napisati a nije... pa onda nakon svega mislim da je najmanje što su mogli učinit za mene maknut mi ban.... još jedamput ponavljam za mene je to pitanje principa.... a ne bana .... ja ionako nisam previše aktivan na ovome forumu a to možete i vidjet da sam regan 2004 a imam 41 post.......

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    E1000, slvr L7, N70
    Operater
    Vip, MobileC 1GB
    Godina
    51
    Bodovi
    15.984
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vjeruj, jednim večim dijelom da nije nereda ne bi se ti mogao ni logirati na ovaj forum, a kamoli biti banan. Budi i ponosan kaj te on zbano jer vjerujem da si čak i prvi čovjek kojeg je on zbanao ( prošle i ove godine sigurno ), stoga sam procijeni koliko si mu digo tlak. Moj savijet ti je da odslužiš kaznu kako ti je i zapp reko i pichis dalje. Gog ti je samo htio dat do znanja da povečaš malo doze muškosti, a ni u kojem slučaju s primisli na bilo kakvu uvredu. Vrijeme liječi rane, offtopičario si, odsluži kaznu....ko zna, možda češ i ti mod biti jednom.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomo
    vjeruj, jednim večim dijelom da nije nereda ne bi se ti mogao ni logirati na ovaj forum, a kamoli biti banan. Budi i ponosan kaj te on zbano jer vjerujem da si čak i prvi čovjek kojeg je on zbanao ( prošle i ove godine sigurno ), stoga sam procijeni koliko si mu digo tlak. Moj savijet ti je da odslužiš kaznu kako ti je i zapp reko i pichis dalje. Gog ti je samo htio dat do znanja da povečaš malo doze muškosti, a ni u kojem slučaju s primisli na bilo kakvu uvredu. Vrijeme liječi rane, offtopičario si, odsluži kaznu....ko zna, možda češ i ti mod biti jednom.
    ok... tomo cijenim tvoje mišljenje...... a o ovim dozama muškosti bi stvarno mogli razgovarat jer tako kako se gog ponio prema meni tako se ni najveće mlakonje ne ponašaju..... da neznam tko je i koliko ima god mislio bi da je klinac od 12 god.......

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za početak valjda vam je jasno da bi svi nakon prvog zappanovg posta u ovoj temi mogli pobrati ban (uključujući mene)?
    Nije?
    Evo:
    = Citat = Izvorno postao zappan
    dalja rasprava o neredu više nije predmet ove žalbe, niti pripada u ovu temu niti ovaj forum. ako netko želi dalje o tome - znate gdje i kako.

sad ću kaznu i obrazloženje napisati tamo gdje pripada, pa molim da se ova tema nastavi dalje samo ako se smatra da razlog bana jest predmet žalbe.
    Drugo (kad ste već krenuli), Nered je obavijestio zappa i mene o bananju mobmana te sa zamolbom da netko od nas otvori ID temu za mobmana jer je bio u žurbi, no mi također nismo u to vrijeme bili u situaciji, i eto, pakao se otvorio...
    Čovjek je lijepo rekao, na latinici (ne na čirilici), nemojte oftopičarit!

Što se tiče PM-a... isprika svima ali za mene je totalno pizdunski iznostiti PM-ove u javnost! Koliko sam se ja 'naslušao' sranja i pizdarija i uvreda od raznih forumaša, pa to nikad nisam iznosio da svi vide. PRIVATNA komunkikacija je PRIVATNA. Ostalo ne želim komentirati.

I sad opet pozivam da se malo pogleda citat od zappana u ovom postu, pa da se ne trkelja gluposti.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Što se tiče PM-a... isprika svima ali za mene je totalno pizdunski iznostiti PM-ove u javnost! Koliko sam se ja 'naslušao' sranja i pizdarija i uvreda od raznih forumaša, pa to nikad nisam iznosio da svi vide. PRIVATNA komunkikacija je PRIVATNA. Ostalo ne želim komentirati.
    .

znam ja da je privatna komunikacija , privatna komunikacija , ali poslije te privatne komunikacije sam ja banan! meni ni u kom slučaju nebi palo na pamet otvarat temu o tome kako je mene reko vrijeđao na pm! baš me briga ono sto se meni sviđa kad mi neko kaže na pm ja prihvatim , a ono što ne kroz jedno uho unutra a koroz drugo van .... ali ja sam nakon toga i zbog toga banan i mislim da je prema meni učinjena nepravda.... pa mislim da je ok da i drugi vide o čemu se tu radi...uostalom nemamo što skrivati....

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I DA DOSTA OFF-a I ISPRČAVAM SE ZAPANU ZA SVOJE OFF-anje u gornjim postovima!

Originally Posted by zappan
    dalja rasprava o neredu više nije predmet ove žalbe, niti pripada u ovu temu niti ovaj forum. ako netko želi dalje o tome - znate gdje i kako.

sad ću kaznu i obrazloženje napisati tamo gdje pripada, pa molim da se ova tema nastavi dalje samo ako se smatra da razlog bana jest predmet žalbe.

I MOLIM VAS DA BAR OD SAD POŠTUJETE OVO.....
    Zadnji uredio mobman : 19-03-2006 u 17:44

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ili mislim da bi bilo najbolje , pošto smo si svi sve rekli , i na kraju krajeva ja sam i prihvatio kaznu prema tome mislim da je najbolje da ovu temu

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Žalba na kaznu: Postanje u Oglasnik
    By khideg in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 13-01-2006, 20:35
  2. Žalba na kaznu ID: 7348-001 - Hacker
    By OuttaControl in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 02-01-2006, 21:15
  3. Žalba na kaznu banovanja