Od kud ti ovaj podatak?Izvorno postao Drug Mile
Od kud ti ovaj podatak?Izvorno postao Drug Mile
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ok, nije podatak, nego mali iskarikirani zaključak, zaboravio sam malo začinit s smajlijima. Dakle, radi se o tome da je IMHO SE udio na svj. tržištu nekih 6% (ispravi me ako griješim) a Nokijin nekih 30% a dobar dio tog kolača se odnosi na symbiane. Dakle, ono što sam rekao ne predstavlja stanje stvari, nego malo moga preseravanja, a u svrhu odgovora na zmijin post da rijetkima trebaju mogućnosti symbiana, a ovu izjavu smatram dosta subjektivnom, pa sam stoga na subjektivnu izjavu odgovorio subjektivnim odgovorom. - milo za dragoIzvorno postao whiteboy
Zmija, ne ljuti se
![]()
nema ljutnje.opet smatram da ne koristi puno ljudi symbian(i ja ga postujem,ali ne koristim jer kako kaze whiteboy,preveliki su i to im je jedina mana),sto znaci da oni kojima trebaju symbiani,nista ih nece sprijeciti da ga i kupe,ali svejedno mislim da je k800i bolji izbor jer nudi sve najbolje u mobilnom svijetu(a ne samo kameru),naravno ako iskljucimo pametne "telefoncine",a i cijena je dosta niza sto je jako vazno.Izvorno postao Drug Mile
Bookmarks