čekaj, prije nego budeš slao; jeli to možda ksie v5.1?? Ako je onda mi ne trebaš to slati, to imam...
upotrijebi winhex
otvoriš s njim ta dva flasha koja želiš usporediti, odeš pod File menager/Compare i to je to...
maraschino - PTICICA
čekaj, prije nego budeš slao; jeli to možda ksie v5.1?? Ako je onda mi ne trebaš to slati, to imam...
maraschino - PTICICA
je to je taj, jel znas rjesiti wrong sw onda?
probat cu sa winhexom onda, ako ne uspije ne ostaje mi drugo nego novi mob!
morat ces mi malo detaljnije objasnit kako usporediti ovo sa winhexon
prvo MORAŠ imati isti taj flash spremljen negdje na kompjuteru kao backup. I onda otvoriš sa winhexom taj flash koji koristiš i u mobu i taj s kojim ga želiš usporediti. Onda ih usporediš sa naredbom compare i to što je drukčije ubaciš sa V_Klay-om...
Ja sam imao jednom problem sa wrong soft na sl45 i riješio sam ga sa ksie 5.1
nisam imao problema nikakvih...
maraschino - PTICICA
hvala budem probo
aj pa javi jesi što uspio...
maraschino - PTICICA
nista, razliku sam normalno kopiro u vklay i opet mi se ugasi, da kupim novi SL45?
iskreno, neznam u čemu je problem i zašto ti se neće sl upaliti sa npr. mojim flashom...
jesi probao na svoj čisti flash ubaciti samo gfx menu. Znači samo patch za graf menu i da onda ubaciš svoj menu??
maraschino - PTICICA
gle probo sam da prvo ubacim u svoj meni koji izvucem iz moba slike, pa ga stpam u mob, onda stavim onaj patch kojim si mi ti dao za moj graf meni i opet isto, ali jednom sam mogo staviti jednu sliku koju sam napravio u paintu, zamijenio sam je sa onim mclarenom samo sa jednom slikom i bilo je normalno, tako da nekuzim!
neznam što još da ti preporučim. ako ti se da, probaj još jednom svesti svoj sl na "običan" flash, znači bez ikakvih patcheva, pa onda probaj ubaciti samo gfx menu. ali ga očisti od svih patcheva...
maraschino - PTICICA
ma probo sam sve, jel bi htio da tebi posaljem svoj flash, pa da ti onda stavis graficki meni i winhexom mi napravis patch koji bi ja samo ubacio!
ajde pošalji, ali pošalji mi samo flash od 000000 do 5F0000
maraschino - PTICICA
evo sve sam ti napravio i SVE radi baš onako kako treba. Probao sam ubaciti u 2 sl45 i u oba sve super radi.
Vjerojatno, ako ti ne pošaljem kasnije večeras, onda tek sutra navečer očekuj file.![]()
maraschino - PTICICA
puno hvala, nadam se da ce raditi!
evo upravo ti šaljem, trebalo bi ti to stići kroz par minuta...
maraschino - PTICICA
stiglo je upravo skidam, iako sumnjam da ce uspjeti PUNO HVALA!!!!
aj držim fige!!
maraschino - PTICICA
do sad sam bio vani,nisam stigo ovo probat, pa javim sutra ujutnoi
RADI
puuuuuuuuuno hvala!!!!
maraschino - PTICICA
e sad kada je problem rjesen, sta mislite u cemu je bio uopce problem?
možda, ne kažem da jesi, možda si negdje pogriješio pri ubacivanju patcha. Možda neka adresa nije bila točno napisana, ili nešto sl.
maraschino - PTICICA
nema sanse, to sam i ja mislio ali sam ja to napravio barem 20 puta, a nije ni tvoj flash htio prihvatiti
a neznam onda, glavno da sad radi![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks