IE ali trebao si dodati opciju: Nesto Cetvrto
Netscape
Internet Explorer
Opera
Nešto četvrto...
Da li koristite Internet Explorer ili Netscape... koji od ova dva, i zasto...?
ili operu mozda, ili nesto cetvrto...![]()
![]()
![]()
![]()
IE ali trebao si dodati opciju: Nesto Cetvrto
Forumaš godine :)
ali za to bi bilo o% kao sto ce najvjerojatnije biti i za operu...![]()
ne mora biti. Neki ljudi koriste Mozillu (samo ne znam jel netko od tih ljudi forumas)
ja koristim crazy browser ... odlican je i ne mogu vise zamisliti koristiti klasicni IE
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
pa sto se nije prije netscape nazivao mozilla...?!?!?!?! nije li to isto?
ponekad IE isto tako MSN explorer
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Evo uredio sam anketu pa sad imate i 'Nešto četvrto...'
BTW ja koristim IE.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ah zaboravih prije sam koristio real player
It's nice to be important, but it's more important to be nice
stavite si crazy browser i vise nikad necete koristiti nesto drugo...probajte....
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Ma to je samo skoljka! Ja se zelim rijesiti IE-a!
Preci cu na Operu ili Mozillu sljedeci put kad budem reinstalirao Windowse a to bi moglo biti brzo
@ sezam- sto fali Ie-u???
ja sam izgleda do sada dao jedini glas netscapeu... zalosno, a bio je medju prvima... (davno prije upotrebljivog IE-a!)...
Zivcira me. Jesi ikada probao mozillu ili operu? Ja jesam i bolje mi je od IE zbog toga sto ako imam 20 IE prozora otvoreno svi su mi zauzeli mjesto u task baru (nemam ukljucenu opciju grupiranja u task baru) a opera ili mozilla sve to stave u jedan prozor.
Vec sam trebao preci ali nisam uspio premjestiti favorites i to...
To imas i kod netscapea, od verzije 7.0 na dalje...(zato ga i preferiram...), a opera nije besplatna, dok netscape je!!!!
Mozilla onda
Ja mrzim grupiranje prozora na primjer. Volim kad mi je svaki posebno u task baru jer tako brže dignem onog koji mi treba.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
U mozilli je dobro rijeseno grupiranje. Svi su prozori u jednom i samo stisces koji ces...ja ih imam otvoreno i po 10 pa bude guzva u taskbaru : 10 prozora IE-a, OE itd..
Ali ja volim kad mi se svi naguraju u taskbar a ne da moram prvo kliknuti na glavni gumb gdje su svi prozori iz iste grupe pa tek onda tamo pronaći onaj koji hoću da mi se digne...
pa u mozili nemas glavni...imas jedan jedini u taskbaru! Svi se vide ali nisu u taskbaru rasporedjeni nego unutra mozille!
ja koristim NetScape 7 i zakon je
Ako si gladan pojedi nesto
Isto kao i dred. Točno je da je to školjka za IE ali dodaje mu mogućnosti koje mu nedostaju (rad s tab-ovima). Probal sam i Netscape i Operu, ali sam se na kraju ipak odlučil za Crazy Browser.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo i ja sam presao na skoljkicu zvanu Crazy Browser...
@ sezam i kako ti se čini?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Super. Tabovi su mi super stvar. Zbog toga sto ih nema klasicni IE me je zivcirao
Slažem se.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks