Obnovi bazu antivirusa!
Kada se mi pokrenu Windowsi pokaže mi se upozorenje Windows ne može
pronaći C:/ Windows /System 32/kernels 64.exe. Provjerite jeste li ispravno upisali naziv i pokušajte ponovno.
Zanima me kako da to upozorenje maknem pa da mi se više to ne javlja.
I još imam jedan problem-ne mogu kopirati filmove na kompić,javlja se upozorenje film nije moguće kopirati,clyclic redundancy check.data error
Obnovi bazu antivirusa!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Automatski mi se updata antivirusni program svaki put kada odem na net tako da mislim da nije u tome,na to stvarno pazim da sam u toku
Ajde ti fino jedan kvalitetan Format c:, pa nova instalacija Windiwsa, jer ovo nece nestati samo od sebe!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Kod ovog problema nema pomoći,znam iz bogatog iskustvaIzvorno postao pepelepe
.Problem može bit u kompu kojim je CD/DVD sniman (jer su mu Windowsi pomalo u banani pa taj CD više nemožeš kopirat).
Inače film je sniman na mojem kompiću,ali ostali filmovi mogu se kopirati,možda je nekaj sa cd-om na kojem je sniman ( mada uvijek upotrebljavam samo sony )
Ja bih isto radio backup, pa format
Ali aje probaj stogod iz safemode-a
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
jel jedan film ili svi?Izvorno postao pepelepe
probaj skinuti forcecopy pa s njim
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Sanse da to ispravis bez ponovnog instaliranja os-a su 1%.
Ali prije toga probaj repair.
Evo,rješila sam oba problema,prvi problem sam rješila sa Hijack This,pa se sada više ništa ne javlja,a drugi sam rješila sa programom bad copy pro,tako da hvala na pomoći.
Bookmarks