Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 13 od 13
    Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

v360 - 150 eura

Ljudi moji prije tjedan bio sam u Klagenfurtu (2 sata vožnje od Rijeke) i kupio v360 za 150 eura i to potpuno slobodan uređaj u dućanu koji ne prodaje uređaje u paketima. A najzanimljivije od svega što taj isti mob u paketu od A1 košta 199 eura. Jedina fizička razlika u usporedbi na ovu našu hrvatsku v360v je u boji (potpuno srebrna) i to što uz nju ne dolazi memorijska kartica, ali zato tamo 512mb košta 40 eura, pa se za iste novce kao i u hrvatskoj dobije puno bolji mob, sa više memorije, tvornički odkodiran, oriđiđi motorola software. Znači za istu lovu nema zezancije otključavanja i sl. Pa koga put odnese u Austriju i voli ovaj mob može si ga kupit tamo!!!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao E&S_maxo
    Ljudi moji prije tjedan bio sam u Klagenfurtu (2 sata vožnje od Rijeke) i kupio v360 za 150 eura i to potpuno slobodan uređaj u dućanu koji ne prodaje uređaje u paketima. A najzanimljivije od svega što taj isti mob u paketu od A1 košta 199 eura. Jedina fizička razlika u usporedbi na ovu našu hrvatsku v360v je u boji (potpuno srebrna) i to što uz nju ne dolazi memorijska kartica, ali zato tamo 512mb košta 40 eura, pa se za iste novce kao i u hrvatskoj dobije puno bolji mob, sa više memorije, tvornički odkodiran, oriđiđi motorola software. Znači za istu lovu nema zezancije otključavanja i sl. Pa koga put odnese u Austriju i voli ovaj mob može si ga kupit tamo!!!
    dvino u paketu u bipu kosta 1290kn sa karticom i memorijskom karticom. Po meni je to neisplativo tako da bi ja prije uzeo u vipu i rijesena stvar.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se...zaboravio si pribrojiti troškove puta do Klagenfurta...
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skupo . gubitak vremena i putni troskovi - mogao si kupiti bar za 2 klase bolje mobitel .

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da ali ja ne želim imati vip-vodafone reklame na njemu, ne da mi se platiti 150 kuna za otključavanje mobitela, a koliko znam treba ga otvoriti (možda se varam), a tada gubim garanciju,ne treba mi vip kartica, jer vip mrežu ne bih nikada koristio, ne da mi se zaje... sa pretvarnjem v360v u oriđiđi v360, a što se tiče puta u klagenfurt ionako poslovno odlazim barem 2 puta mjesečno, tako da bi ja u klagenfurtu bio i ovako i onako!!!

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da ali ja ne želim imati vip-vodafone reklame na njemu, ne da mi se platiti 150 kuna za otključavanje mobitela, a koliko znam treba ga otvoriti (možda se varam), a tada gubim garanciju,ne treba mi vip kartica, jer vip mrežu ne bih nikada koristio, ne da mi se zaje... sa pretvarnjem v360v u oriđiđi v360, a što se tiče puta u klagenfurt ionako poslovno odlazim barem 2 puta mjesečno, tako da bi ja u klagenfurtu bio i ovako i onako!!!
    to je al netko tko ide jedanput u 100 godina tamo i kupi mob nije mu bas nesto isplativo a garanciju kao i da nema..

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Slazem se , uz to je svaki mobitel kod nas kodiran ako ga kupis bez paketa ili predplate, tu jos uvijek jednu stvar zaboravljate...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene u tom dućanu već svi znaju, sve mobitele sam tamo kupio (jer su najjeftiniji), a jedanput mi se jedan pokvario, za pet dana sam morao ići gore, i kad sam došao istog časa su mi zamijenili mobitel, a ja sam ga koristio već nekih 6 mjeseci, tako da je meni gore super što se tiče garancije, a ja mislim da u hrvatskoj nigdje ti neće dati novi mobitel i novih 12 mjeseci garancije!!!A inače imaju dućane po cijeloj Austriji, tako da ako bi netko išao negdje drugdje, možda neko mjesto bliže HRV vjerojatno bi naišao na taj dućan.

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na to ti se kaze, dobro dosli u zemlju organizirane trgovine....

Ebiga, za WM idem u München, moram neke ducane obici da vidim kako stanje stoji i sta se nudi, ovdije nemogu nista naci a kad nadjem onda je skupo za *srat...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    N n70, N 7610
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

E ako si toliko pametan da ides u Klagenfurt po mobitel onda mislim da si i dovoljno pametan sa promjenis SW ( time gubis sve ono od vodafone-a ), a i da si sam radis tp ( dekodiras mob )!!!! Ako te mob dosao 150€ to ti je u priblizno 1100 Kn i racunaj na to da si za 2 sata voznje potrosio puno goriva!!! Ipak se vise isplati kupit u vipu a i dobijes mono slusalicu sa handsfree-om i 64 microSD karticu !!!

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A šta će mi mono slušalica (na kabelu koji samo smeta) i samo 64mb kartica? koje se u vipu hoće riješiti jer očito neki dućan ima viška pa se riješavaju??Ako ću koristiti karticu onda mi treba bar 512mb!!!I nije stvar da je problem maknuti vodafone gluparije, nego u tome ako se to napravi gubi se garancija, a kod ovih šrot uređaja što nam nude u Hrvatskoj to ti puno znači!!!Pogotovo ako se snađeš i uspiješ izbjeći da ti napišu datum kupovine!!!

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A šta će mi mono slušalica (na kabelu koji samo smeta) i samo 64mb kartica? koje se u vipu hoće riješiti jer očito neki dućan ima viška pa se riješavaju??Ako ću koristiti karticu onda mi treba bar 512mb!!!I nije stvar da je problem maknuti vodafone gluparije, nego u tome ako se to napravi gubi se garancija, a kod ovih šrot uređaja što nam nude u Hrvatskoj to ti puno znači!!!Pogotovo ako se snađeš i uspiješ izbjeći da ti napišu datum kupovine!!!
    pa cuj ak bi bio zadovoljniji da je cijena ista bez kartice i sluska ok...mislim da je 64 mb sasvim solidna i pristojna kartica u svakom slucaju je 512 puno bolje samo je pitanje kako ce mob radit sa tom karticom brzina mu i ovako nije bolja strana a tada tek joj

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čuj ja na svome nisam primjetio da radi sporije s karticom bilo koje veličine, ne znam kakvi su ovi hrvatski, ali ovaj austrijski radi stvarno brzo!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. v360 ,triplets...
    By nero81 in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 10-03-2006, 20:21
  2. V360 video
    By dos in forum Općenito
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 26-02-2006, 15:08
  3. SAFE aplikacija za v360
    By unreal in forum Općenito
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 19-11-2005, 02:15
  4. A šta bi vi napravili sa 132 tisuce eura?
    By Gruntovčan in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 52
    Posljednji post: 28-09-2005, 17:25

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove