dvino u paketu u bipu kosta 1290kn sa karticom i memorijskom karticom. Po meni je to neisplativo tako da bi ja prije uzeo u vipu i rijesena stvar.Izvorno postao E&S_maxo
Ljudi moji prije tjedan bio sam u Klagenfurtu (2 sata vožnje od Rijeke) i kupio v360 za 150 eura i to potpuno slobodan uređaj u dućanu koji ne prodaje uređaje u paketima. A najzanimljivije od svega što taj isti mob u paketu od A1 košta 199 eura. Jedina fizička razlika u usporedbi na ovu našu hrvatsku v360v je u boji (potpuno srebrna) i to što uz nju ne dolazi memorijska kartica, ali zato tamo 512mb košta 40 eura, pa se za iste novce kao i u hrvatskoj dobije puno bolji mob, sa više memorije, tvornički odkodiran, oriđiđi motorola software. Znači za istu lovu nema zezancije otključavanja i sl. Pa koga put odnese u Austriju i voli ovaj mob može si ga kupit tamo!!!
dvino u paketu u bipu kosta 1290kn sa karticom i memorijskom karticom. Po meni je to neisplativo tako da bi ja prije uzeo u vipu i rijesena stvar.Izvorno postao E&S_maxo
Slažem se...zaboravio si pribrojiti troškove puta do Klagenfurta...
Bom Chicka WahWah
skupo . gubitak vremena i putni troskovi - mogao si kupiti bar za 2 klase bolje mobitel .
Da ali ja ne želim imati vip-vodafone reklame na njemu, ne da mi se platiti 150 kuna za otključavanje mobitela, a koliko znam treba ga otvoriti (možda se varam), a tada gubim garanciju,ne treba mi vip kartica, jer vip mrežu ne bih nikada koristio, ne da mi se zaje... sa pretvarnjem v360v u oriđiđi v360, a što se tiče puta u klagenfurt ionako poslovno odlazim barem 2 puta mjesečno, tako da bi ja u klagenfurtu bio i ovako i onako!!!
to je al netko tko ide jedanput u 100 godina tamo i kupi mob nije mu bas nesto isplativo a garanciju kao i da nema..Izvorno postao E&S_maxo
Izvorno postao E&S_maxo
Slazem se , uz to je svaki mobitel kod nas kodiran ako ga kupis bez paketa ili predplate, tu jos uvijek jednu stvar zaboravljate...![]()
Mene u tom dućanu već svi znaju, sve mobitele sam tamo kupio (jer su najjeftiniji), a jedanput mi se jedan pokvario, za pet dana sam morao ići gore, i kad sam došao istog časa su mi zamijenili mobitel, a ja sam ga koristio već nekih 6 mjeseci, tako da je meni gore super što se tiče garancije, a ja mislim da u hrvatskoj nigdje ti neće dati novi mobitel i novih 12 mjeseci garancije!!!A inače imaju dućane po cijeloj Austriji, tako da ako bi netko išao negdje drugdje, možda neko mjesto bliže HRV vjerojatno bi naišao na taj dućan.
Na to ti se kaze, dobro dosli u zemlju organizirane trgovine....
Ebiga, za WM idem u München, moram neke ducane obici da vidim kako stanje stoji i sta se nudi, ovdije nemogu nista naci a kad nadjem onda je skupo za *srat...
E ako si toliko pametan da ides u Klagenfurt po mobitel onda mislim da si i dovoljno pametan sa promjenis SW ( time gubis sve ono od vodafone-a ), a i da si sam radis tp ( dekodiras mob )!!!! Ako te mob dosao 150€ to ti je u priblizno 1100 Kn i racunaj na to da si za 2 sata voznje potrosio puno goriva!!! Ipak se vise isplati kupit u vipu a i dobijes mono slusalicu sa handsfree-om i 64 microSD karticu !!!Izvorno postao E&S_maxo
A šta će mi mono slušalica (na kabelu koji samo smeta) i samo 64mb kartica? koje se u vipu hoće riješiti jer očito neki dućan ima viška pa se riješavaju??Ako ću koristiti karticu onda mi treba bar 512mb!!!I nije stvar da je problem maknuti vodafone gluparije, nego u tome ako se to napravi gubi se garancija, a kod ovih šrot uređaja što nam nude u Hrvatskoj to ti puno znači!!!Pogotovo ako se snađeš i uspiješ izbjeći da ti napišu datum kupovine!!!
pa cuj ak bi bio zadovoljniji da je cijena ista bez kartice i sluska ok...mislim da je 64 mb sasvim solidna i pristojna kartica u svakom slucaju je 512 puno bolje samo je pitanje kako ce mob radit sa tom karticom brzina mu i ovako nije bolja strana a tada tek jojIzvorno postao E&S_maxo
Čuj ja na svome nisam primjetio da radi sporije s karticom bilo koje veličine, ne znam kakvi su ovi hrvatski, ali ovaj austrijski radi stvarno brzo!
Bookmarks