Ma ovo šljaka bez daljnjeg, danas sam "oslobodio" dva x660v, Fala na uputama...još da se rješit vodafonovih groznih izbornika...
Ma ovo šljaka bez daljnjeg, danas sam "oslobodio" dva x660v, Fala na uputama...još da se rješit vodafonovih groznih izbornika...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Ja sam ih se rijesio jako jednostavno s DATA kabelom od D-500 koji je ORG za X660 !!Izvorno postao Darian
Citaj moje postove i radi po uputama sve ide lako ja sam se mucio 15 dana s driverima ali jednostavnije nemoze biti!!
Da funkcionira Unlock i trajno je otkljucan na sve MREZE bez upisivanja 8 NULA!
Pozdrav!
Jesi upotrijebio onaj standardni Data kabel? To mi je ful cudno.
Ako si DTF_I drivere upotrijebio onda je moguće pošto još nisam isprobao.![]()
Izvorno postao exotica
Ako si mene pitao DA s obicnim USB kabelom citaj ovaj post i vidi sta pise samo umjesto 3 stisnes * + Power ON s tim da prvo stisnes * da se mobitel ne ukljuci i instaliras Drivere!
Potpuno je isti i postupak i kabel citaj malo strane FORUME pa se uvjeri!Code:http://www.henningkonjer.de/phpnuke/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=29
Pozdrav!![]()
![]()
Zadnji uredio Jole911 : 23-04-2006 u 02:25
Izvorno postao Jole911
Henningkonjer nebi srao badava na vlastitoj stranici.....![]()
![]()
Da, citam sve strane forume i non-stop sam na njima i cujem i vidim.....ali nemogu da si u glavu utupim na to sta navodis....![]()
D500 i x660 imaju isti konektor, ali je raspored pinova različit, tako da iskreno ne vjerujem da si radio sa čistim D500 kabelomIzvorno postao Jole911
Bookmarks