zavisi što hoćeš raditi!?
Ukratko. Zanima me kakva su iskustva sa trajanjem baterije na V3x? Prvenstveno mislim na to ako radi u GSM mreži, dale bez 3G funkcionalnosti. Jel traje bar3 dana?
Pozdrav!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
zavisi što hoćeš raditi!?
u normalnom modu-znači samo razgovori,nešto muzike i igrica baterija je trajala 2 danaIzvorno postao merlin10
abdbda
Pa ja sam mislio da su na V3 modelima dobre baterije, jer meni uz puno više od gore navedenog na N6630 baterija traje isto 2 dana
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
krivo si mislio, baterija im nije jača strana, barem ona tvorničkaIzvorno postao Chessmaster
baterija je katastrofa ja sam je potrošio u jednom danu ako malo više prčkaš po mobu i slikaš ode baterija.Inače mob je odličan,nevolim motorole al nakon šta sam imo V3x iznenadio sam se još sam da je bat. jača.
ja potpisujem 3 dana sa ispravnim održavanjem i multimedijom.
Izvorno postao GoGs
Dakle mogu racunat na 2-3 dana "normalne" upotrebe?
A sad malo OT; čuo sam da je kamera koma. Može li tko potvrditi te navode i kaj se sve dobije u kompletu, naravno kod kupovine na crnjaka?
Pozdrav!!!![]()
Meni uz minimalno koristenje (10 poziva i par poruka) traje 2 dana![]()
Kamera je vrhunska, a mob sam kupio na crno, iako ne vidim logicku vezu izmedju kako se te dvije cinjenice.
Neka me netko prosvijetli plz![]()
![]()
Samo gas!
ako je koma 2MPX onda je koma....šala, kamera je stvarno vrhunska!
Ajde please, kolika katica dolazi uz mobitel? Kojeg kapaciteta?
Osim moba i baterije u kutiji sam dobio:
-microSD 128MB (moja je dosla u obliku Anastacijinog original albuma)
-220V punjac
-miniUSB slusalice (i to vrlo stylish.. sa jos 2 para spuzvica za iste)
-data USB kabel
-garanciju na 12mjeseci
Samo gas!
Pozdrav !!
Gdje se može nabaviti u HR motorola V3x i po kojoj cijeni
http://www.oglasnik.hr/trazi/mobitel...dje=kategorijaIzvorno postao DADO 22
Samo gas!
Bookmarks