Možda tosterom!
Ako je to mac format, onda mislim da ga ne možeš nikako otvorit!
Trazio sam po internetu ali mi stalno spominje mac racunala, pa se sad pitam mogu li ikako otvoriti taj file. A najdraze bi mi bilo da se moze prebaciti u neki drugi format.
Ovo je(bar koliko mi je poznato,valjda nisam toliko glup) video format.
Ima li iko iskustva sa ovim formatom?
Možda tosterom!
Ako je to mac format, onda mislim da ga ne možeš nikako otvorit!
probaj naći konverter ili preimenuj
Probao sam sve.Izvorno postao Hacker
Preimenovao ga u .avi ,.wmv i pise da ga je prebacio ali ga nista ne moze otvorit.
Konverter nisam nasao.
Pa probaj preimenovati u .isoPa ga mountaj se alcoholom 120% ili deamon toolsima ili jednostavno snimi na cd sa nekim programom koji može snimati image-e (alcohol 120%, nero, ...)
Uradio sam sve to i sad sam ga prebacio u .mdf format. Jel to ono sto sam trebao uraditi?Izvorno postao gog
Hm, zašto si ga prebacio u mdf? Alcohol može mountati i .iso bez problema...
Joj. Prvo sam ga preimenovao u .iso
Pa ga mountovao u .mdf.
Ako ne treba u .mdf u koji treba?
Ako goga nema zna li mi neko drugi malo to bolje objasnit?
Pls
Što ti znači mountovao sam ga u mdf?
Sa alcoholom kreiraš virtualni cd rom kojem onda kažeš da pokazuje na taj image (mountaš image)...
E vako:
Preimenovao sam ga u .iso, pa sam u alcoholu klikno "carobjak za izradu slika"
i tako sam dobio .mdf.
E sad to vjerovatno nije dobro.
Sta sam trebo radit?
Nisam sada doma, ali moraš naći u postavkama virtualne uređaje, zatim kreirati jedan virtualni uređaj. Onda u My Computeru imaš desni klik na taj drive i učitavanje slike i onda samo nađi taj iso...
toast je softver za prženje, izradu image-a itd. (ali za Macintosh!)
neznam dal si kaj napravil s promjenom imena u ISO. Probaj taj ISO otvoriti sa Winrarom. Ak ga čita, onda ok, ak ne, onda moraš baš konvertirati.
No pošto nema nema nikakvih toast to iso konvertera koji rade u widowsima, trebal buš to spržiti na cd na MAC-u(niš, odi od suseda do suseda i pitaj jel ima ko MEK
)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Gog - uradio sam sve kako si reko i kad kliknem ucitavanje slike nista se ne dogodi.
Vertigo - nisam koristio konverter, samo sam ga preimenovao u .iso
onda baš trebaš Macintosh i Toast program. bad luck
kaj je opče u tom fileu, neka igra ili film? ak je napravljena u formatu za mac, onda je vjerovatno i sadržaj za mac...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma film.
Mislim da se ne moze otvorit, ali vrijedilo je pokusati.
Znam da je toast za mac-a, a ako ga baš želiš konvertirati probaj sa isobusterom
Bookmarks