Ili jaknu G&GIzvorno postao RAUL
Jučer vidio cigana u tramvaju sa takvom jaknom![]()
![]()
![]()
Izvorno postao whiteboy
na istu stvar sam ja naišao u Salzburgu... imam negdje i sliku izloga...![]()
Kaj je to? Gipsy&Gipsy?![]()
Gatanje & Glomazni otpadIzvorno postao gog
Nego da se mi vratimo na temu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jer su ovo cijene u silinzima jos ?![]()
tko uopce radi te mobitele vertu sad?
ja imam u nekom starom casopisu od prije nekoliko godina da je taj vertu ekstra klasa nokia za najbogatija (arapska)trzista . mozda skupi , ali estetika nula . ko
da su dizajnirani u studiju Zastave u Kragujevcu
Koliko mi se čini da 2fast4you2fast s foruma ima Vertu MotorSport, bar mu tak piše u sigu...sad je pitanje da li blefira ili ga je zbilja nekak nabavio...
Bom Chicka WahWah
to je onaj 'psiholog' koji ti je pisao svakakve pm-ove ? sumnjam , mozda je taj na 3210 napisao VERTU .
evo da malo sam sebi skocim u usta - u Becu u prodavaonii satova i nakita u Kartnerstrasse prodaje se Vertu kao i svaka druga stvar - imaju 5 koamda u izlogu, vrlo su debeli i neprivlacni...cijene od 5000-7000 Eur IIRC
(edit: evo sad sam vidio da netko ima fotku bas iz Beca, koja slucajnost - ocito vec znate...)
Zadnji uredio jsp_m : 25-04-2006 u 13:22 Razlog: ispravak
Bookmarks