Nije vise tesko kao nekada dofurati mob iz Emirata.
Originalni thread je zatvoren pa nisam uspio napisati, ali Vertu ne moze kupiti svaka shusha, pogotovo ne neki biznismen iz Zenice, pa nije to Mercedes.. kada se inicra kupnja iz Vertu-a rade opsezne procjene kupca i ne prodaju samo tako..u emirate idu uglavnom
informacija je da ga nema nitko sa nasih prostora, a vi sad kako hocete vjeorvati..
Nije vise tesko kao nekada dofurati mob iz Emirata.
Forumaš godine :)
vrlo je jednostavno predočiti poslovne podatke u nekom pariškom hotelu čovjeku iz Nokie i sva ta procjena ako imaš para kratko traje a u Rusiji je kupiš u sred Moskve u dućanu kad oćeš-toliko (poanta-dosta keša i to je to)Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
abdbda
Kako je meni sve i svatko sumnjiv, i taj forumaš sa nađenim Vertu-om mi je bio sumnjiv...
Testis unnus, testis nullus!
O kakvo j ti NOkiji sad pricas. Jer vidis o cemu je tema ???Izvorno postao abd
dobar grah daleko se čuje
Mob nikad nije bilo tesko dovurat ni od kuda pa tako ni iz emirata. Tko ti moze danas zabranit ulazak u zemlju zato sto imas mobitel, naravno ako uz njega imas racun.Izvorno postao sezam-picika
Nokia je proizvođač Vertua (AFAIK).Izvorno postao KaKaV NeReD
Testis unnus, testis nullus!
kaj bi ja sada dok hodam po svijetu treba imati racun sa sobom od svega sto je na meni??
ja vidim ah da vidim-ljudi ja vidim Nokia je proizvođač Vertua (AFAIK).Izvorno postao KaKaV NeReD
Nokia nije proizvodac Vertua. Posalji Nokiji mail pa ih pitaj pa ces vidjet sto ce ti odgovorit, takodjer i Vertu ce ti isto odgovorit. (Slucajno primam od Vertua svakih nekoliko mjeseci obavijesti u obliku veeeeelike kuverte i nigdje se Nokija ne spominje).Izvorno postao abd
A da su surađivali, jesu.
Nokia nije proizvodac Vertua. Posalji Nokiji mail pa ih pitaj pa ces vidjet sto ce ti odgovorit, takodjer i Vertu ce ti isto odgovorit. (Slucajno primam od Vertua svakih nekoliko mjeseci obavijesti u obliku veeeeelike kuverte i nigdje se Nokija ne spominje).Izvorno postao marko6630
A da su surađivali, jesu.
Ako je mogao Kerum kupit Maybacha (isto rade opsežne analize kupca) zašto ne bi onda mogao Mujo iz Zenice kupit Vertu
A isto tako, BiH i Emirati jako dobro surađuju. Možda je neki naftni magnat emigrirao u obećanu zemlju.
nije vise uopce bed doc do tog moba!Samo treba imat paraevo bas se prodaje jedan u danasnjem oglasniku!Tip ide 40% ispod cijene u ducanu
Prava sitnica!!
Evo ovo je fotkan izlog jednog dućana u Beču, koji inače prodaje skupe čuke (IWC, Breitling, Rolex...) pa tako i Vertu..
Uglavnom, meni se po ovom čini da se može (naravno, tko može ili uopće želi učiniti takvo što) samo ući u taj dućkas i kupiti Vertu, bez nekih 'opsežnih provjera kupca'... Cijena je naravno u eurima, a Vertu je jedan od jeftinijih proizvoda u tom dućkasu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Čekajte, zašto bi netko trebao nešto dokazivati ako si želi kupiti takav mob? Čemu? Kakve su sad to gluposti? Zašto to ne vrijedi i za sve ostalo? Ako imaš keš, daš ga i uzmeš željeno... Nije to kredit...
pa pravi primjer je hrvatska, puno seljacina sa puno para, a neke firme ne zele da seljacine imaju njihove proizvode (ne zato sto njohov novac manje vrijedi, nego im je to antireklama)
A, po čemu se seljačina prepoznaje? Notorne gluposti... Imaš para - kupiš. Zdravo!Izvorno postao coma_zgb
pa pogledaj nase novine, pa ces vidjeti kako izgledaju. a recimo neki Donald Trump ili Goran Štrok ne zele da ''Ante sa juga'' moze imati isti mobitel kao i oni jer ima para. Stvar je prestiza. Oni zele da kada izvade vertu na stol da to nesto govori o njima
Izvorno postao coma_zgb
Sve je to istina, al ja recimo znam da su u Parizu u Luis Vuiton dućanu dozvoljavali Japancima kupovinu samo jednog proizvoda po osobi, jer je njima bila velika fora to kupovati, a kako imaju para (cijeli život samo rade i ne troše zarađeno, pa kad dođu u Pariz troše lovu ko film na fotiću) kupovali su to masovno, slikali mobovima i slali MMS-ove u Japan dal se sviđa njihovima pa i za njih kupovali, pa su ovi u LV-u odlučili da ne može to više tako jer se kao gubi na ekskluzivi i uveli to pravilo. Pa su male japankice vani žicale ne-kosooku ekipu da idu kupiti za njih, jer one više ne mogu, i gurale im svežnjeve novčanica u ruke...Izvorno postao frish-KI
Koliko god to bilo diskriminirajuće, tak je bilo...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E, sad mi se sve to još više i gadi. Kakav prestiž? Prestiž my skinny ass! Diskriminacija pri kupovini, eto što je. Ne iznosim to zato kaj bih si ja to možda jednog dana kupio (znam da taj dan neće doći), već zbog preseravanja dizajnera koji su digli sami sebe u visine i iznad svih i sad su još i ovako odlučili diktirati pravila kupovine njihovih proizvoda... Jer Vertu je uglavnom to - dizajnerski proizvod. I ne košta toliko koliko košta zato kaj toliko tehnološki vrijedi, već zato kaj ima safire i dijamante po sebi... Ma, fuj!
A kaj je nabolje, nije ni bog-zna-kak lijep proizvod, bar meni...Izvorno postao frish-KI
Hmn pa ovako koliko sam vidio te vertu-e meni su pod prvo ruzni pod drugo nemaju nikakve funkcije....
Smijesno mi je dati 5k eura za mob koji je u funkcijama na razini 3310... ili neka me netko prosvjetli ako grijesim.
Sto se tice izgleda mob izgleda ko cigletina tako da bi dizajneri mogli poraditi malo na izgledu..
Nije stvar u funkcijama, izgledu, jel cigla ili nije - to je stvar prestiža! Tko ima para kupio i govno Luja XIV da je na aukciji, pa makar ono nema nikakav izgled ni funkcijeIzvorno postao Codiac
![]()
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao Codiac
Isto kao da kupis traperice od D&G..stvar prestiza
Bookmarks