Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Z400V, mpx200
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni tele2 kartica vise ne radi, doduse nisam je uopce ukljucivao gotovo dva mjeseca iako sam uredno placao racune (pretplata). jednostavno nece da se ukljuci, isprobao sam je na onom uređaju sto imaju na prodajnim mjestima mobitela prodavac je rekao da ne zna o cemu se radi, ocito nije nikakav mehanicki kvar pa samim time nije mojom krivnjom prestala funkcionirat. kartica je stala na istom mjestu na istoj polici kao i VIP kartica koja jos uvijek savrseno radi.
    postoji nekakav obrazac prema kojem se moze narucit zamjenska kartica u slucaju krađe/gubitka/ostecenja itd ali po simpaticnoj cijeni od 95kn. zasto bi ja placao 95kn za nesto sto nisam kriv, a kartica je u originalu kostala 95lp?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JuVe
    meni tele2 kartica vise ne radi, doduse nisam je uopce ukljucivao gotovo dva mjeseca iako sam uredno placao racune (pretplata). jednostavno nece da se ukljuci, isprobao sam je na onom uređaju sto imaju na prodajnim mjestima mobitela prodavac je rekao da ne zna o cemu se radi, ocito nije nikakav mehanicki kvar pa samim time nije mojom krivnjom prestala funkcionirat. kartica je stala na istom mjestu na istoj polici kao i VIP kartica koja jos uvijek savrseno radi.
    postoji nekakav obrazac prema kojem se moze narucit zamjenska kartica u slucaju krađe/gubitka/ostecenja itd ali po simpaticnoj cijeni od 95kn. zasto bi ja placao 95kn za nesto sto nisam kriv, a kartica je u originalu kostala 95lp?
    Ako ti nisi kriv (u ovo slučaju nisi) zamjena kartice je besplatna.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JuVe
    pa nisi lud im davati 95 kuna....

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove