kod e700 nemozes slat slike niti zvukove preko irde
Ja sam imala taj mobitel,sada je moja mama uzela.Unutra imam hrpu slika koje zelim imati u svojem SE k750i,da li mogu nekako te slike poslati iz E700 u SE K750i preko irde??Kako?Ja sam pokušala i ništa nisam nasla.Oba dva mobitela imaju infracrveno.Unaprijed hvala na svakoj pomoći
kod e700 nemozes slat slike niti zvukove preko irde
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Slažem se...dakle, IrDa na Samsungovim mobitelima bila je neupotrebljiva u sinhronizaciji sa drugim mobitelima sve do pojave Samsunga D500 gdje je došlo do prekretnice...no, i dan danas Samsungovi entry modeli (tipa E300, E330, E340, X450, X460 i ne znam koji još) imaju nefunkcionalnu Irdu, što se tiče sinhronizacije sa ostalim mobitelima...
Jedini način da si prebaciš slike na K750 je da prvo prebaciš slike sa E700 na komp (za to će ti trebati IrDa adapter ili kabel PCB133LBE) i onda sa kompa na svoj mob...
Bom Chicka WahWah
HVALA
I to sam i mislila.Di ima za kupiti usb kabel za e700 i koliko košta??
Trebalo bi ga biti za kupiti u Europatrade-u (pošto su oni ovlašteni distributer Samsunga i dodatne opreme za Hrvatsku), a cijena mu je negdje oko 150kn...
Kupio sam navedeni model kabela prije nešto više od godinu dana, sa USB priključkom (postoji i model sa sreijskim priključkom) i platio sam ga 150kn...
Bom Chicka WahWah
Možda ga kupim iako mi je glupo,jer trebam samo slike koje želim imati u svojem mobitelu.Hvala na pomoći
Evo ti brojeve telefona od Europatrade-a u Sesvetama, pošto je on najveći, pa ih pitaj da li imaju navedeni kabel i koliko košta: 01/2005 655, 01/2004 173![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks