jel bi mi mogao pomoci netko kako i koliko kloknuti amd 64 3200+ , da li se isplati klokat zato jer imam serijski hladnjak. Moze li se ge cube x800 kloknuti?
jel bi mi mogao pomoci netko kako i koliko kloknuti amd 64 3200+ , da li se isplati klokat zato jer imam serijski hladnjak. Moze li se ge cube x800 kloknuti?
Zadnji uredio Krompirko : 15-03-2006 u 00:17
grafu preko ati tray toola , svaka moze samo je pitanje koliko .
vidim da se bas ne kuzis , ako hoces proc trebao bi se malo informirati kak ose barata sa biosom - dakle fsb , mema , i slicno . i obavezno javi koju plocu imas - dakle koji chipset i napajanje .
opet...sve se može oc,i grafulja i proc i sve,samo treba znati,a da bi znao trebaš malo više proučiti pisane tutoriale kojih imaš mali milion na netu.i da isplati se...
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
asus a8n5x, a napajanje je doslo s kucistem, mislim da je 400w. Dobro znam ja to u biosu ali neznam koliko recimo treba dignuti memoriju ako proc. dignem toliko i toliko. Gdje mogu naci taj ati tray tool
upisi na google ati tray tools pa skini sa neta.
i na koliko mogu kloknut cpu, koliko memoriju? Da li je ova graficka dobra? Sa ati tray toolsom mi se graficka digla sa 395 na 415 i komp mi se ugasio. Da li je to max???
klokni proc i memoriju prvo a grafička ti je sasvim solidna jedino ako nisi neki extremist za nekim divljim igricama
Evo upravo testiram jednu gecube X800XL. Na defaultu radi na 400/500, ja kad sam stavio na 500/600, temperatura GPUa se povečala na 95C. ( u windowsima, sa 50 početnih).
Stoga, nemoj klokati grafu dok ne kupiš neko jako dobro hlađenje...
Preporućam VF700Cu... koji je dokazano najbolji ladnjak za ovu grafu... te njegove pasivce na memu... Mislim da bu onda radilo bez beda na 500/600 ( taktovima X800XT kartica)
Izvorno postao Krompirko
Ufff...visoka temperatura !!![]()
![]()
![]()
@M.R
Nebi bilo lose kad bi napisa cijelu konfiguraciju koju imas. Imas rama koji se oc za 1 mhz pa do 100mhz+
Da, visoka, ali ja sam se dobrano raspitao...
Grafička je napravljena da može izdržati te temperature... đtoviše, GPU sam izdržava 150C, dok se grafička pri 130 momentalno gasi... Eto...
Ja sam isprobao još jednu, Powercolor X800XL te Sapphire X800XT te obe imaju "isti problem" s time da pod problem ne smatram grijanje nego to što je ATI kao kompanija zabranio njegovim deelerima da mijenjaju konstrukciju hladnjaka koji je dokazano mogao biti konstruiran bolje...
Ali neka, kad su glupi, punit ce zalmanu đep...
Bookmarks