To je normalno, spor software i procesor.
Kad se javljam na mojoj 6170 (imam uključenu opciju da se javi na poziv otklapanjem), od otklapanja, pa do uključivanja poziva prođe cca 3-4 sekunde.
Sad, je li to normalno? (mislim da bi se trebalo odmah uključiti čim rasklopim mob.
Ali nisam nikad imao preklopni mob.
Tnx
To je normalno, spor software i procesor.
Testis unnus, testis nullus!
hirursko precizan odgovor od marko,a i gubi signal redovno jer tako.slab telefon.
Get rich or die tryin.....
Evo meni nije do sada gubio signal, ali vjerojatno zbog nezgodnog kućišta i to se događa (čini mi se nekako nedorađen hardverski).
Do sada stvarno nisam imao posla s preklopnjacima, ali sam primjetio da gdje god se ljudi jave na preklopnik, čim rasklope-pričaju... Izgleda da moja 6170 mije "te gore list"!
Mene je to živcralo, ali zapravo je to skroz okej stvar, jer inače kad odklopiš telefon, odmah se javiš. Ovako, kad odklopiš možeš pritisnuti crvenu tipku i prekinuti poziv...
Frish- a kako utišati poziv bez odbijanja na 6170? Kad ga otklopim kao da ću se javiti, mogu li isključiti zvonjavu, a da se mob pri tom ne aktivira? Kužiš?
nastavak na priču - meni je cool da ima mali delay upravo zbog odbijanja poziva...Izvorno postao Mobyy
što se utišavanja tj isključivanja zvona (i vibre) kod dolaznog poziva tiče, dosta je pritisnuti jednom tipku za poglašnjavanje ili stišavanje zvuka u slušalici i 6170ica će 'zanijemiti' :-)
i.
Svaka čast! Nisam znao za ovu opciju!Izvorno postao ipolojac
potpuno norlano, jer je spor soft, a tako je i na 6101.
Izvorno postao marko6630
Apsolutno netocno!Izvorno postao khideg
Nema to veze sa sporoscu SW-a, tako je isprogramiran mob, ne javlja se odmah jer ti nudi opciju odbijanja poziva kad ga otvoris, normalna stvar kod preklopnih/kliznih nokija gdje je prekrivena tipkovnica, ista stvar je bila i na 8910, kad ga otvoris poziv se uspostavi nakon cca. 2 sec jer se ni na jedan drugi nacin ne moze odbiti poziv ili iskljuciti zvono jer nema bocnih tipki.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
@Vader, svaka čast!
Nije mi se slagalo sve to oko sporog softa, jer mob nije spor u ničemu.
Bookmarks