Aparat je zanimljiv samo mi tipke imaju prekratak hod i nekako su mi previše poravnate i naravno kad radiš s Javom na istom možeš si komotno popit' kavu dok isti odvrti...
Aparat je zanimljiv samo mi tipke imaju prekratak hod i nekako su mi previše poravnate i naravno kad radiš s Javom na istom možeš si komotno popit' kavu dok isti odvrti...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Si našao i onoga žutoga??Poslao: coma_zgb
evo u tehno mediji imaju crveni, znaci u zgb ima sve boje m55
Tko rano rani, rano dan zajebe!
naravno kad radiš s Javom na istom možeš si komotno popit' kavu dok isti odvrti...
po cemu si to zakljucio?
nisam nasao zutog zajebo sam se u tvrdnji! jel vam bolji zeleni ili crveni?
...pa probah otvorit' neke aplikacije koje su došle s M55 i mogu reć' da potraje dok se iste ne otvore a dotle gledaš u poznati prozorčić - pričekajte molim...
Mislim da je crvena idealna boja za taj mob. Žuta bi se isto provukla ali zelena...
Tko rano rani, rano dan zajebe!
zuta je meni najgora a onda zelena i crvena,
@dmi kako ti se inace cini taj mob, daj ga malo opisi!
Super lagan, malo širi, dobro leži u ruci, kad nema rasvjete dosta nečitak, tipke sam več opisao ali zato mi je izbornik u boji i početnim ikonama super i što je najbolje kad isključiš opciju pozadina nestaju ti opcije soft tipaka pa ti se predočnik kakti čini večim...
i kakav je ekran inace? jel dobro prikazuje slike? di si ga isprobo?
@dmi:
Odg. na comino pitanje.Opisi ga vise,planiram ga uzet(pa da kojim slucajem neprofulam).
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Naravno ovo je moje mišljenje...
Ekran mi je bolji od S55 (zanimljivo) nije ni toliko "ispikseliziran"; probah ga kod frenda koji ga je kupio i sad muku muči s obiljem stvarčica na njemu (iste probleme ima i s daljinskim od TV-a ali što mu ja mogu...); izbornici su ako ste imali Siemense do sada (a jeste) isti samo što ima naravno nove stvari; kad ga držiš u ruci malo ti je teže "mlatiti" palcem po svim tipkama osobito po crvenoj i zelenoj slušalici ali sve je stvar navike; ali mogu reći da mi je on više logični nasljednik S serije nego recimo S55 (tj. skoro su isti) a cijena je da se bolja zamislit nemre...
Moja preporuka!![]()
![]()
![]()
(ovo mu je kao 4 zvjezdice)
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
@dmi, kakve su slike na njemu, jel su sada vec ok, moze se jasno raspoznat kaj je na slikama?
@coma:
Pa ak mu display nije "ispikseliziran",vjerujem da ce mu i slike puno bolje izgledat.(+4096 boja)![]()
ima jednako pixela, i ima passive matrix display!
Al ja mislim da ga meni nitko ne moze pravo opisat jer dok ga JA nedobijem u svoje ruke,necu bit siguran.Ovaj opis mi samo sluzi kao dodatna pomoc.
Slike su koliko toliko normalne (jest' da su mi kakti mutnije neko na kompu ali to je već drugi par čarapa)...
Za te novce da su naljepili i Siemensov logo umjesto ekrana - isplatilo bi se...
to i ja mislimPoslao: Eminem
Al ja mislim da ga meni nitko ne moze pravo opisat jer dok ga JA nedobijem u svoje ruke,necu bit siguran.Ovaj opis mi samo sluzi kao dodatna pomoc.
one lampice sa strane služe kao dinamičko osvjetljenje dok zvoni melodija
@korny:
I kao "ukras" u Stand-by modu.
lampice mogu da stalno rade u stand-by modu ali u samo jednom stilu ne mozes ga promijenit,a kad ti stigne poruka,poziv,kad je baterija slaba,mozes stavit bilo koji stil od ponudjenih Speed Lighthouse Wave,Beat,Runway,Trance,Eternity,Strobo
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks