jel mi može netko reći kako se pali bluetooth kod HP laptopa?
jel mi može netko reći kako se pali bluetooth kod HP laptopa?
A kako se mijenja instrument ploca na Peugeot kombi vozilima???Izvorno postao zg_antonia
Ne zelim biti neugodam, samo zelim skrenuti paznju na to koliko si opcenito postavila pitanje.
Dakle, za konkretniji odgovor i pitanje treba biti konkretnije.
Dakle, treba mi barem model HP - a koji koristis, pa onda mozemo udijeliti neke upute!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
prvo predlažem da provjeriš imaš li bt na laptopu
onda pogledaj da su driveri instalirani( ako imas sp2 on ima drivere)
zatim pokušaj izvast manevar dok je kompjuter upaljen stisni gumb na kojemu je znak bt-a
Vjerojatno ima BT instaliran (BT na matičnoj), ali ne zna kako ga upaliti.
Ako je tako, onda učini sljedeće - odi na START, pa Control Panel, pa tamo potraži Bluetooth, odnosno ako ti je uključen pregled "category view", odi na Printers and other hardware i tamo klikni na Bluetooth. Sad trebala bi čekrati kućice da je BT vidljiv i da je uključen, malo se poigraj tamo.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma "tvornicki" windowsi na HP ima su u biti image - i dignuti vec sa svim driverima i alatima za odredjeni model...oni se u krajnjoj liniji i isporucuju kao recovery i fix CD sa svim HP lapovima.
Sa aktivacijom samoga BT - a ipak nekada zna biti problema, iz iskustva govorim, zato bi bilo dobro da znamo o kojemu modelu pricamo!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Neki modeli HP imaju tipku na kojoj se ukljucuje BT i WLAN i nalazi se u desnom gornjem uglu iznad tipkovnice
Moraš provjerit po prečacima koje dobiješ korištenjem tipke "Fn",
meni to koristi za paljenje svega dodatnog na IBM-ovom laptopu, pa mislim da bi i tebi trebalo!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Bookmarks